Цитата Ю. ╢втушенко(Guest) о 21.10.2005 17:32:26:Пане Федевич, я дивуюся Вашому ум╕нню вправно ╕ тупо "спригувати" з теми.
Кол╓ги-флеймери навчили.
Цитата:Н╕, я н╕ у якому раз╕ не захищаю пана Кравчука. Я не знаю н╕ його, н╕ Вас, тому не можу судити, якими Ви ╓ на справд╕, проте те, що Ви робили у пов╕домленн╕ про О. Тягнибока - це далеко не перший випадок, Ви пост╕йно чипля╓теся до тих, хто хоча б чимось, ч хоча у чомусь розходиться з Вами сво╖ми думками - ось В╕н центризм (есдеки, до реч╕, теж центристи

(правда ж при╓мно, коли до Вас ч╕пляються за н╕що?)).
Н╕, я й не центрист. У мене взагал╕ пол╕тично╖ л╓йби нема.
Цитата:Щодо Бойового Гопака, то Ви, мабуть, карате, чи ще чимось сх╕дним займа╓теся... А щодо козак╕в, то я в╕д Вас такого не чекав... Можливо Ви ще й ОУН-УПА нацистами вважа╓те? О! А Ви випадково 15 жовтня у Ки╓в╕ червоний прапор на Хрещатику не тримали

Бо пан Кравчук, мабуть, там Вас там разом ╕з ╕ншими "Свобод╕вцями" побив, от Ви ╕ зганя╓те зл╕сть...
Н╕, не був, не носив, не вважаю, то й не д╕став.
Цитата:╤, як писав хтось у пост╕ про пана Тягнибока, "шкода, що наш╕й неньц╕ доводиться терп╕ти таких син╕в..." - т╕льки не ображайтеся, я Вас поважаю хоча б за те, що Ви робити для сп╕льноти! Але цього мало, бо ╕дея ВПЗ в Укра╖н╕ ма╓ не в╕дривно розвиватися ╕з ╤де╓ю Нац╕ональною!
Та н╕. Не зм╕шуйте понять хоч би ви. Чому в США воно може бути окремим, в Рос╕╖ може бути, в Канад╕ може -- а тут без нац. ╕де╖ ну н╕як?
Цитата:╤ попускайтеся, потисн╕ть руки, ╕ працюйте дал╕, працюйте, бо ж одна у Нас мета...
Так отож. Прошу пробачення за сво╖ гаряч╕ слова, ╕ спод╕ваюсь, що будуть як╕сь результати.
А мета в нас таки
р╕зна, ╕ якщо в чомусь не погоджу╓мось -- то давайте не заважати один одному. Згода?