Цитата ╢вген Г╕левський о 12.11.2007 03:10:28:Зауваження 0: „®“ знаходиться там, де англ╕йська „r“, а „™“ — де укра╖нська „т“. Я коли ╕нту╖тивно шукав ц╕ символи, то ® знайшов з першого разу, а ™ спробував набрати як AltGr+е (анг. „t“). Пропоную розм╕стити ╖х за сп╕льним принципом.
зауваження слушне, але латинське т ╓ укра╖нським е ╕ там вже рос╕йська л╕тера ё сидить, не знаю чи варто ╖╖ переносити...
Цитата ╢вген Г╕левський о 12.11.2007 03:10:28:Зауваження 1: що трапилось з „б“ та „ю“? Вони там зараз не так, як на малюнку, а „«“ та „»“ на „б“, а «„» та «“» на „ю“. Якщо це через те, що не визначились, як╕ част╕ше використовуються, то це не вих╕д — так ста╓ завжди не зручно з користуванням четвертим р╕внем. Краще запитати типограф╕в.
це був тимчасовий глюк, виправив
Цитата ╢вген Г╕левський о 12.11.2007 03:10:28:Зауваження 2: може ~ та ́ пом╕няти м╕сцями? По-перше, наголос, мабуть, використову╓ться част╕ше, а по-друге так у англ╕йськ╕й розкладц╕. До реч╕, саме задля в╕дпов╕дност╕ англ╕йськ╕й не пропоную пом╕няти м╕сцями \ та | — щоб в╕дпов╕дало англ╕йськ╕й, хоча |, мен╕ зда╓ться, потр╕бно в укра╖нськ╕й част╕ше (вже згадана В╕к╕).
прийнято
Цитата ╢вген Г╕левський о 12.11.2007 03:10:28:Зауваження 3: пропоную на „3“ у трет╕й р╕вень пов╕сити „#“ (як у англ╕йськ╕й), а „§“ перенести на „2“ (квадрат, гадаю, для загально╖ розкладки не потр╕бен). Хоча, може д╕╓з ╕ не потр╕бен особливо.
а де в укра╖нськ╕й ╜ратка застосову╓ться?
одиничку та дв╕╓чку (superscript) прибрав до кращих час╕в
Цитата ╢вген Г╕левський о 12.11.2007 03:10:28:А на „8“ (•) — це множення?
bullet point
оновив верс╕ю до 1.0 — це, зда╓ться, к╕нцева верс╕я, якщо не буде сильних зауважень
ще спробую для МакОС зробити, але не знаю чи швидко його знайду...