Campana
|
Флудите? Ну-ну. Ану спробуйте перевчитися на (запозичен╕ слова)Тра╓ктор╕я, рад╕юс, рад╕яльний, л╕яна, а╓родинам╕ка, альвейола, альвейолярний, евакуяц╕йний, ф╕йолетовий, ф╕ялка, ╕йон, ╕йон╕зац╕я, айорта, рейорган╕зац╕я, пуянт, д╕╓лектрик, гейограф╕чний, зойолог╕чний, ╕дейограф╕чний, в╕дейоф╕льм, рад╕йо, в╕ртуяльний, по╓т, по╓з╕я, нейолог╕зм, меяндр, муяр, нейол╕тична стоянка, в╕йолончель, (питом╕ слова)нейобмежений, уйособлювати, нейоковирний, океян, к╕йот, вийокремити, де╖нде, по╖менний Ще язики не поламали? Тод╕, будьте ласкав╕, продекламуйте зв'язний текст: Ну, сорр╕... Ну, не патр╕йот... Я ж дос╕ ше не знаю вс╕х отих нейолог╕зм╕в. Спробуй-но ╖х вс╕х по╖менно вийокремити, як там ц╕лий ф╕йолог╕чний океян. А я ж не такий ген╕яльний, як СТБ ╕ уйособлювати нов╕ тенденц╕╖ не в змоз╕. Може, де╖нде це й проходить, а з мо╖ми габаритами б╕гати на пуянтах не випада╓ - виходить не балет, а якась нейол╕тична стоянка. В очах ф╕йолетово, перед очима муяр, у вухах в╕йолончел╕ лящать, а мозков╕ звивини в╕д перенапруження меяндрами вже в"ються. Лиша╓ться припасти до к╕йота ╕ вдаритися в тейолог╕ю... Зб╕льшити рад╕юс ╕нтелектуальних коливань, тсзать... Зв╕дси
|