В╕та╓мо, Г╕сть. Будь ласка Ув╕йти або Заре╓струватися.

Стор╕нки: 1
Chromium OS стала доступною для сп╕льноти (Прочитано 991 раз)
oleksa
Кореспондент

Пов╕домлень: 174
Стать: male
Chromium OS стала доступною для сп╕льноти
21.11.2009 18:35:46
Процитувати 
Вчора 19 листопада в╕дбулась презентац╕я Google Chrome OS. Напередодн╕ Google опубл╕кував початковий код системи, який вже доступний на www.chromium.org . Компан╕я презентувала Gmail, Google Talk, YouTube, Chess, та переглядач файл╕в. Тут можна д╕знатись про х╕д презентац╕╖: http://www.engadget.com/2009/11/19/live-from-googles-chrome-os-project-announcem...
Нагору

Ел. пошта | ICQ   IP записаний
Paul Red
Початк╕вець
*

Пов╕домлень: 27
Re: Chromium OS стала доступною для сп╕льноти
В╕дпов╕дь #1 - 23.11.2009 12:20:13
Процитувати 
Сумн╕ваюсь, що ця система здобуде популярн╕сть найближчим часом. Та вона ще й ор╕╓нтована на швидкий ╕нтернет, якого у нас дуже багато.
Нагору

Debian Lenny
GTalk | ICQ   IP записаний
oleksa
Г╕сть

В╕дпов╕дь #2 - 23.11.2009 13:16:04
Процитувати 
Цитата Gunner.ua о 23.11.2009 12:20:13:
Сумн╕ваюсь, що ця система здобуде популярн╕сть найближчим часом. Та вона ще й ор╕╓нтована на швидкий ╕нтернет, якого у нас дуже багато.

Уяв╕ть, якщо локально п╕дняти google-сервер з його в╕джетами, ╜аджетами та додатками... Плюс, в Ки╓в╕ вже 4G тестують....
Нагору

Ел. пошта   IP записаний
noddeat
Л╕тератор
Редактор

Grammar Nazi

Пов╕домлень: 2126
В╕дпов╕дь #3 - 23.11.2009 17:54:00
Процитувати 
Цитата oleksa о 23.11.2009 13:16:04:
Цитата Gunner.ua о 23.11.2009 12:20:13:

це не система, а просто бравзер. для роботи бравзера потр╕бен ╕нтернет, це лог╕чно. але не обов’язково швидкий Усм╕шка

Цитата:
Плюс, в Ки╓в╕ вже 4G тестують....

нема н╕якого 4G в Ки╓в╕. Дай Бог, щоб в Укра╖н╕ хоча б 3G нарешт╕ з’явилося (тут належить зробити злов╕сний коментар щодо «захисник╕в Батьк╕вщини», брухт яких працю╓ на частотах UMTS, як╕ вони так довго не хот╕ли в╕ддавати операторам).
Нагору

[Ubuntu 10.04 LTS] [Fedora 12][Scientific Linux 5.5] [GNOME user]
Ел. пошта | WWW   IP записаний
prapor
Ex Member

В╕дпов╕дь #4 - 23.11.2009 20:29:38
Процитувати 
Offtopic:
Цитата noddeat о 23.11.2009 17:54:00:
Цитата:
Плюс, в Ки╓в╕ вже 4G тестують....

нема н╕якого 4G в Ки╓в╕. Дай Бог, щоб в Укра╖н╕ хоча б 3G нарешт╕ з’явилося (тут належить зробити злов╕сний коментар щодо «захисник╕в Батьк╕вщини», брухт яких працю╓ на частотах UMTS, як╕ вони так довго не хот╕ли в╕ддавати операторам).

Цей «брухт» над╕йн╕ший та потр╕бн╕ший за UMTS та працю╓ на б╕льшому д╕апазон╕ частот. А ви знову л╕зете туди, куди л╕зти не сл╕д.
Редаговано:
Таки помилився, UMTS працю╓ у  д╕апазонах 1710-1755 та 2110-2170 МГц, а в╕йськов╕ рад╕останц╕╖ - приблизно 1-200 МГц. В╕дчува╓те р╕зницю?

Нагору

IP записаний
noddeat
Л╕тератор
Редактор

Grammar Nazi

В╕дпов╕дь #5 - 23.11.2009 22:05:50
Процитувати 
prapor, тод╕ що ц╕ частоти роблять в М╕ноборони, якщо вони непотр╕бн╕? я не знаю, нашо ц╕ частоти в╕йськовим, але н╕би читав, що це зв’язано з радарами. якщо н╕, менше з тим, суть в тому, що в якомусь задрипаному Перемишл╕ чи Томашов╕ Любельському 3G(UMTS) працю╓, а в нас дос╕ т╕льки EDGE у столиц╕ Укра╖ни (Утел не раху╓мо).

--------------
М.: Кому + за флейм та офтоп╕к? prapor'a це теж стосу╓ться.
Нагору

cadca
Письменник

free like beer

Пов╕домлень: 846
В╕дпов╕дь #6 - 23.11.2009 22:28:21
Процитувати 
Offtopic:
Цитата noddeat о 23.11.2009 22:05:50:
суть в тому, що в якомусь задрипаному Перемишл╕ чи Томашов╕ Любельському 3G(UMTS) працю╓, а в нас дос╕ т╕льки EDGE у столиц╕ Укра╖ни (Утел не раху╓мо).

2 питання до пана як "спеца" з предмету:
1) Що таке, на пана думку, 3G?
2) Ск╕льки укра╖нських оператор╕в (Утел не раху╓мо) пан зна╓?
Нагору

Mandriva Linux 2008.0 (i586) / 2010.0 (x86_64)
noddeat
Л╕тератор
Редактор

Grammar Nazi

В╕дпов╕дь #7 - 23.11.2009 22:56:09
Процитувати 
Offtopic:

нав╕ть не знаю, чи варто продовжувати цей офтоп п╕сля «плюса», але раз пан модератор пита╓, то в╕дпов╕в:
Цитата:
1) Що таке, на пана думку, 3G?

для мене як користувача це швидший ╕нтернет, в якому з’╓днання не розрива╓ться п╕д час голосового дзв╕нка та смски.

Цитата:
2) Ск╕льки укра╖нських оператор╕в (Утел не раху╓мо) пан зна╓?

з якою метою ви задали це питання? так, я в курс╕ про ╕снування CDMA/EVDO, який, по-перше, ма╓ обмежене покриття, по-друге, дуже мало прода╓ться телефон╕в, щоб п╕дтримували одночасно GSM та CDMA, натом╕сть ус╕ сучасн╕ смартфони вже п╕дтримують UMTS (ака «справжн╕й» 3G). Щоб юзати 3G, в╕дм╕нний в╕д Утела (який, в свою чергу, не п╕дтриму╓ GSM, що з його покриттям ╓ безсенсовним), треба купувати якесь додаткове обладнання чи спец╕альн╕ телефони. я б хот╕в просто мати таку с╕м-картку, яка б працювала в г╕бридному режим╕: UMTS/GSM (себто, там, де нема UMTS, щоб автоматично переходило на GSM). ╢ така можлив╕сть в Укра╖н╕? Якщо так, буду вдячний за ╕нформац╕ю.
Нагору

prapor
Ex Member

В╕дпов╕дь #8 - 23.11.2009 23:36:40
Процитувати 
Offtopic:
Цитата noddeat о 23.11.2009 22:05:50:
prapor, тод╕ що ц╕ частоти роблять в М╕ноборони, якщо вони непотр╕бн╕? я не знаю, нашо ц╕ частоти в╕йськовим, але н╕би читав, що це зв’язано з радарами. якщо н╕, менше з тим, суть в тому, що в якомусь задрипаному Перемишл╕ чи Томашов╕ Любельському 3G(UMTS) працю╓, а в нас дос╕ т╕льки EDGE у столиц╕ Укра╖ни (Утел не раху╓мо).

Вони колись були зарезервован╕ для в╕йськових потреб. З 2006-го року в╕дпов╕дн╕ частоти вид╕лен╕ саме як UMTS в╕дпов╕дним законом. Може й ран╕ше було - не впевенний. От т╕льки перша комерц╕йна реал╕зац╕я цього протоколу була запущена 2001-го року. Для ╕нформац╕╖: реально у нас воно почало з’являтись минулого року. Рад╕олокац╕я у в╕йськових працю╓ взагал╕ у ╕нших диапазонах. Отже, пане любителю полаяти в╕йськових, вчить мат. частину та законодавство, бо вигляда╓те пот╕м ц╕лковитим як пол╕тик.

Нагору

IP записаний
cadca
Письменник

free like beer

Пов╕домлень: 846
В╕дпов╕дь #9 - 24.11.2009 00:09:46
Процитувати 
Offtopic:
Цитата noddeat о 23.11.2009 22:56:09:
Щоб юзати 3G, в╕дм╕нний в╕д Утела (який, в свою чергу, не п╕дтриму╓ GSM, що з його покриттям ╓ безсенсовним), треба купувати якесь додаткове обладнання чи спец╕альн╕ телефони. я б хот╕в просто мати таку с╕м-картку, яка б працювала в г╕бридному режим╕: UMTS/GSM?(себто, там, де нема UMTS, щоб автоматично переходило на GSM). ╢ така можлив╕сть в Укра╖н╕? Якщо так, буду вдячний за ╕нформац╕ю.

Сл╕дкуйте за новинамиП╕дморгування
Нагору

Mandriva Linux 2008.0 (i586) / 2010.0 (x86_64)
noddeat
Л╕тератор
Редактор

Grammar Nazi

В╕дпов╕дь #10 - 24.11.2009 01:31:14
Процитувати 
Offtopic:

я ╕ сл╕дкую Усм╕шка домовилася — добре. але ще не запустила свою мережу Усм╕шка
Цитата:
Отже, пане любителю полаяти в╕йськових, вчить мат. частину та законодавство, бо вигляда╓те пот╕м ц╕лковитим  як пол╕тик.

з ким не бува╓ Усм╕шка
Нагору

prapor
Ex Member

В╕дпов╕дь #11 - 24.11.2009 10:19:38
Процитувати 
Offtopic:
Цитата noddeat о 24.11.2009 01:31:14:
я ╕ сл╕дкую Усм╕шка домовилася — добре. але ще не запустила свою мережу Усм╕шка

- Люди добр╕, ми сам╕ не м╕сцев╕, п╕дкаж╕ть, будь ласка, де у вашому м╕сц╕ LifeУсм╕шка «бере»? © Народна мудр╕сть.
* Ex Member на м╕сц╕ в╕йськових «в╕ддав» би ц╕ частоти ран╕ше на ╕нших умовах, але на арм╕╖ зараз конче потр╕бн╕ грош╕. Тому й тягнеться. Насправд╕ т╕ два стволи по 5 МГц якщо й зайнят╕, зв╕льнять за годину - потр╕бен лише наказ.

Нагору

IP записаний
Стор╕нки: 1