Цитата yurchor о 28.12.2009 21:50:02:Цитата prapor о 28.12.2009 21:37:52:Н╕, аг╕тац╕я розрахована на трохи ширшу аудитор╕ю. Яка нав╕ть не зна╓ що таке ВПЗ. Це вони роблять вигляд, що беруть приклад з РФ, п╕д яку збираються лягти два головних кандидата. Та й що таке 45 м╕льйон╕в ₴ на 4 роки?
Ви знову з мене см╕╓теся. Я вчора 6 годин посп╕ль м╕г спостер╕гати за «л╕дером нац╕╖», який поливав брудом уряд сво╓╖ кра╖ни ╕ свою кра╖ну взагал╕.
Не см╕шно.
Цитата:Брати приклад з РФ? Ну-ну... Знайдуть якогось ╕нтегратора, який впарить Ubuntu? Так вибачте, ╖╖ тупо не перекладено укра╖нською! Де переклад OO.o? Де п╕дручники ╕ дов╕дники? KDE? Та його ж тут само поллють лайном будь-як╕ любител╕ ╕нших середовищ! Переклади GNOME та XFCE не проходять елементарно╖ перев╕рки правопису. Я вже не кажу про перев╕рку стиля. Де В╕к╕? Де служби техн╕чно╖ п╕дтримки? Впарити зам╕сть Ubuntu зараз можна лише пов╕тря.
В даному випадку можна брати приклад не лише з РФ, але й з Мюнхена, наприклад.
В математиц╕ ╓ метод в╕д зворотнього. Отже, нараз╕ чиновники сидять на в╕домо чому, юзають весь супров╕дний софт, який здеб╕льше нел╕цензований. Але вс╕м поф╕к, бо в╕дпов╕да╓ держава, а не директор яко╖сь компан╕╖. Якщо щось не працю╓, то або забивають на це, або шукають порад у знайомих ╤Т з корпорац╕й. Навряд чи хтось шука╓ щось на в╕к╕. Переважна к╕льк╕сть софту в╕домо в╕д кого рос╕йськомовна ╕ це н╕кому сильно не заважа╓, як я бачу (хай мене простять форумчани), решта англомовна, якщо й зустр╕чаються р╕дк╕ укра╖номовн╕ переклади, то зроблен╕ вкрай неяк╕сно. Сидять, хто на чому може: в╕д ед╕шн-98 до недотестовано╖ с╕мки.
Панство, заради Бога, нехай ставитимуть систему, що обрала соб╕ за назву слово "людян╕сть" - я нею користаюсь вже 3 роки й сестр╕ з батьками поставив
рази 3 пожалкував, але нехай вже буде альтернатива. Почн╕мо з маленького, велике з’явиться на дороз╕ до зм╕н, ось побачите.
Проблемою ╤Т в органах влади ╓ нехлюйство, жлобство та нерозум╕ння того, що доступ до ╕нформац╕╖ - це спос╕б участ╕ громадян в житт╕ громади.
PS Маю трет╕ укра╖номовн╕ кеди, укра╖нську локал╕зац╕ю ОпенОф╕с 3.1.1 Про, нав╕ть п╕д себе переклав Скайпа.