Добрий день, раніше був старий комп'ютер в мене і на ньому працювала мандріва 2006, але після заміни комп'ютера вирішив поставити систему Мадріва 2007.0(32 розрядна) навіть 3-д стол налаштував, але трапилася погана річ жорсткий майже вмер, ну і я його замінив на 350 Seagate. І тут почалося найцікавіше:
- спочатку вирішив поставити Мандріва 2007.1 (32 розрядна), почалося встановлення після етапа завантаження ядра комп мовчить навіть не чути як диск крутиться;
- потім виріши воставити Мандріва 2007.0(32,64 розрядні), та сама ситуація, на одному форумі порадили спробувати встановити дрова на жорсткий, це зробити при встановленнісистеми, зробив так система пропрацювала тиждень потім перестала працювати, тобто вона ставиться нормально але після загрузчика не грузиться, загрузчики пробував груб і ліло однаковий результат;
-на останок вирішив поставити мандріва 2006, встановилась нормально але після загрузчика та сама ситуація.
P.S. Жорсткий диск 350 mb, нормальний я його тестував програмою mhdd нічого поганого знайдено небуло, оперативної пам'яті 896 метрів в режимі дуал, процесор амд 3500+, відеокарта вбудована, материнська плата Asus M2NPV-MX? ДВД привод присутній )))