depmod нічого не дав, взагалі не було ніякої реакції.Цитатаце нормальна ситуація з depmod - він лише оновлює залежності і списки модулів, як правило нічого не каже, хіба що є проблеми з залежностямиЦитата: silentsage від 2007-07-19 16:34:23У тих папках нічого не знайшов, папки fglrx у /usr/share взагалі немає, якщо я нічого не плутаю.Драйвер про помилки нічого не каже, він каже, що все встановилося нормально, а його log у /usr/share/ati/fglrx_install.log, який я вже викладав.наскільки я зрозумів, він знову пише Цитата[Error] Kernel Module : No kernel module build environment?і Ви встановили сирці ядра (ls /usr/src/linux-`uname -r` дає список файлів у сирцях?)тоді треба більше виводу з журналу встановлення ядра і вивід двох команд:uname -rls -l /usr/src/
це нормальна ситуація з depmod - він лише оновлює залежності і списки модулів, як правило нічого не каже, хіба що є проблеми з залежностямиЦитата: silentsage від 2007-07-19 16:34:23У тих папках нічого не знайшов, папки fglrx у /usr/share взагалі немає, якщо я нічого не плутаю.Драйвер про помилки нічого не каже, він каже, що все встановилося нормально, а його log у /usr/share/ati/fglrx_install.log, який я вже викладав.наскільки я зрозумів, він знову пише Цитата[Error] Kernel Module : No kernel module build environment?і Ви встановили сирці ядра (ls /usr/src/linux-`uname -r` дає список файлів у сирцях?)тоді треба більше виводу з журналу встановлення ядра і вивід двох команд:uname -rls -l /usr/src/
У тих папках нічого не знайшов, папки fglrx у /usr/share взагалі немає, якщо я нічого не плутаю.Драйвер про помилки нічого не каже, він каже, що все встановилося нормально, а його log у /usr/share/ati/fglrx_install.log, який я вже викладав.
[Error] Kernel Module : No kernel module build environment
[Message] Kernel Module : Trying to install a precompiled kernel module.[Message] Kernel Module : Precompiled kernel module version mismatched.[Error] Kernel Module : No kernel module build environment - please consult readme.
2) Тільки шо знайшов там купу тексту, раніше його там не було:
...build succeeded with return value 0duplicating results into driver repository...done.==============================- recreating module dependency list- trying a sample load of the kernel modulesdone.
На modprobe отакої реакції вже немає: FATAL: Module fglrx not found. Зараз просто нічого не каже.Якими будуть подальші вказівки?