Спробуй поставити кодекі, вони є на сайті з мплеєром + інструкція) в мене теж така ф-ня була, так я просто кодекі поставив і все запахало. (зверни увагу в яку теку їх кидати!!!!). Але взагалі проблема з переглядом відео в мене зникла коли 2008 мандріву поставив)
Цитата: dimitrodon від 2007-12-09 12:17:06Спробуй поставити кодекі, вони є на сайті з мплеєром + інструкція) в мене теж така ф-ня була, так я просто кодекі поставив і все запахало. (зверни увагу в яку теку їх кидати!!!!). Але взагалі проблема з переглядом відео в мене зникла коли 2008 мандріву поставив)А ставив 2008 free чи one?
Я в мережі гуртожитку нарив mdv2008 powerpack ось його і поставив. І на цій системі кодекі взагалі не прийшлося ставити, все сам читає (навідь wmv), тільки ось якийсь наче ссув (стрічка) горизонтально посеред екрану коли відео швидко рухається...(
Цитата: dimitrodon від 2007-12-10 08:47:59Я в мережі гуртожитку нарив mdv2008 powerpack ось його і поставив. І на цій системі кодекі взагалі не прийшлося ставити, все сам читає (навідь wmv), тільки ось якийсь наче ссув (стрічка) горизонтально посеред екрану коли відео швидко рухається...(Сер, якщо Ви за це не заплатили — це варєз, а його використання у галузі ВПЗ неприпустиме!
Цитата: yurchor від 2007-12-10 08:54:25Цитата: dimitrodon від 2007-12-10 08:47:59Я в мережі гуртожитку нарив mdv2008 powerpack ось його і поставив. І на цій системі кодекі взагалі не прийшлося ставити, все сам читає (навідь wmv), тільки ось якийсь наче ссув (стрічка) горизонтально посеред екрану коли відео швидко рухається...(Сер, якщо Ви за це не заплатили — це варєз, а його використання у галузі ВПЗ неприпустиме!Ага, да. А встановлюючи mplayer-essentials, я порушую купу американських патентів. Я вже не кажу, що використання мандріви - це суцільне патрікохульство
Слід відрізняти powerpack і збірки з contribs. Powerpack продається за гроші (як RHEL), а збірки з contribs на зразок Fedora з livna, або CentOS поширюються вільно.