Автор Гілка: Перегляд відео  (Прочитано 12308 раз)

Відсутній shylar

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
Re: Перегляд відео
« Відповідей #30 : 2007-12-09 04:28:35 »
Все, спасибі, папку створив, файли скопіював, але проблема залишилась--відео так і не відтворює...
« Змінено: 2007-12-09 05:47:30 від shylar »

Відсутній dimitrodon

• Дописувач
  • **
  • дописів: 53
  • кроистуюсь Arch Linux
« Відповідей #31 : 2007-12-09 12:17:06 »
Спробуй поставити кодекі, вони є на сайті з мплеєром + інструкція) в мене теж така ф-ня була, так я просто кодекі поставив і все запахало. (зверни увагу в яку теку їх кидати!!!!). Але взагалі проблема з переглядом відео в мене зникла коли 2008 мандріву поставив)

Відсутній shylar

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
« Відповідей #32 : 2007-12-09 21:14:14 »
Спробуй поставити кодекі, вони є на сайті з мплеєром + інструкція) в мене теж така ф-ня була, так я просто кодекі поставив і все запахало. (зверни увагу в яку теку їх кидати!!!!). Але взагалі проблема з переглядом відео в мене зникла коли 2008 мандріву поставив)
А ставив 2008 free чи one?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #33 : 2007-12-10 08:17:25 »
А ставив 2008 free чи one?
Згадані пакети не є вільними — тому вони у plf-nonfree (contribs)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній dimitrodon

• Дописувач
  • **
  • дописів: 53
  • кроистуюсь Arch Linux
« Відповідей #34 : 2007-12-10 08:47:59 »
Я в мережі гуртожитку нарив mdv2008 powerpack ось його і поставив. І на цій системі кодекі взагалі не прийшлося ставити, все сам читає (навідь wmv), тільки ось якийсь наче ссув (стрічка) горизонтально посеред екрану коли відео швидко рухається...(

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #35 : 2007-12-10 08:54:25 »
Я в мережі гуртожитку нарив mdv2008 powerpack ось його і поставив. І на цій системі кодекі взагалі не прийшлося ставити, все сам читає (навідь wmv), тільки ось якийсь наче ссув (стрічка) горизонтально посеред екрану коли відео швидко рухається...(
Сер, якщо Ви за це не заплатили — це варєз, а його використання у галузі ВПЗ неприпустиме!
You're not alone
All used up

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #36 : 2007-12-10 14:02:55 »
Сер, якщо Ви за це не заплатили — це варєз, а його використання у галузі ВПЗ неприпустиме!
Ага, да. А встановлюючи mplayer-essentials, я порушую купу американських патентів. Я вже не кажу, що використання мандріви - це суцільне патрікохульство ;D
« Змінено: 2007-12-10 14:03:09 від Cthulhu »

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #37 : 2007-12-10 15:24:04 »
Ага, да. А встановлюючи mplayer-essentials, я порушую купу американських патентів. Я вже не кажу, що використання мандріви - це суцільне патрікохульство ;D
Слід відрізняти powerpack і збірки з contribs. Powerpack продається за гроші (як RHEL), а збірки з contribs на зразок Fedora з livna, або CentOS поширюються вільно.
« Змінено: 2007-12-10 15:24:39 від yurchor »
You're not alone
All used up

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #38 : 2007-12-10 16:03:31 »
Слід відрізняти powerpack і збірки з contribs. Powerpack продається за гроші (як RHEL), а збірки з contribs на зразок Fedora з livna, або CentOS поширюються вільно.
Безплатно, а не вільно. Вільно (читайте - з сирцевим кодом) поширюється все, що по GPL. Включаючи Mandriva PowerPack. Сирці до нього дають. А щодо пропрієтарних кодеків - то тут патенти порушуються часто і охоче, але чомусь це ні вас, ні мене не зупиняє.

Заборона на розповсюдження може лише стосуватись лише торгівельної марки. Сучасній науці відомі і перезбірки, і переупаковки RHEL. Наприклад, пара RHEL3 - Red Hat 9. Системи початково майже тотожні, але останній - безплатно. А CentOS всі знають.

Я, власне, що хотів сказати - не зображайте з себе святого, тим більше з приводу досить спірного дріб'язку. Занйшла людина якийсь дистр - добре що знайшла. Якщо сподобається, піде й заплатить. Ні - поставить щось інше. А програючи wmv mplayer-ом ви порушуєте куди більше законів.

Ми не сферичні коні у вакуумі, і не порушувати патенти - навіть користуючись community-дистром і виключно free software - можна хіба що будучи мертвим. Саме тому, до речі, патенти на програмне забезпечення - зло.

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #39 : 2007-12-10 19:55:43 »
Вибачте, не хотів Вас образити, не знав, що Ви так цим переймаєтесь. Ще раз прошу вибачення...
You're not alone
All used up