Цитатастукаєте мені в ICQщось не можу достукатись...Завантажив юзера через КДЄ - все ок, ситуація як у пункті 18! Що таке? Це з гномом щось?? Через гнома просто обрізані вікна, незважаючи на те увімкнутий композит чи ні...
стукаєте мені в ICQ
так, зкомпілювався нормально (якщо ви про модуль) але коли зробив make_install.sh сказало що модуль вже підключено, дивно що під КДЄ все працює, а з гномом (повторюю - незважаючи увімкнуто чи ні композит) вікна без копочок закриття як повернути гном до життя?ЗІ: який у вас меседжер, в мене ні квіп ні підгін не може відправляти вам повідомлення((
metacity --replace викликала повернення робочого столу до нормального вигляду (з'явилися поля за які таскати вікна) але доки не закриєш консоль (не прийдеться ж мені ставити цю команду в авторан??) + не працює композит( Не можете сказати в чому проблема?
Option "AddARGBGLXVisuals"
спробую додати, але кдє добре працює з композитом, добре працює 3д, взагалі точно така ситуація яку я описав в повідомленні №18 цєї теми, тобто якщо проблема з драйвером то напевно і в кдє не працювало б 3д...?
ги, в мене раніше цього моменту (щось я там нахімічив)) все в гномі працювало, 18 повідомлення саме про гнм написане, я тоді так само поставив драйвер, зібрав модуль та встановив його, можливо його треба якось відключити (як?) та перезібрати знову, або гном переставити, це можливо, якщо можливо то як?дякую наперед
Option "UseInternalAGPGART" "no"
LIBGL_DEBUG=verbose glxinfo > /dev/null
такі глюки - взагалі немає поля з іменем вікна (а значить неможливо ні перетягнути вікно, ні закрити). Навіть не знаю що вже робити...