...а в мене не все розпізнала!!! (intel mother board desktop d201gly) ні 2008.1 ні 2009-атобто дещо розпізнала, а от SIS Mirage grafic integrated - ...поставила якийсь "SIS old series". В результаті замість розширення 1280х1024х32 нормально працювало лише 1024х768х16, прбував скачувати дрова з сайту intel, але що з того, коли не вмію їх ставити !!! через місяць я вручну вибрав дравер VESA(випадково) і порядок!!! але ігри з мандріви 2009, ті що графічно серйозніші грати не виходе - одні скріншоти!!!+ з RAM щось не так+ на миші чомусь "?" хоч вона без наворотів і працює нормально+ на кнопках Ресет і вимк "?" але знову ж працюють добре(тобто при натисканні "вимк" автоматично все закриває, вилогінюється, аж потім вимикається)!!!
У SIS немає нормальних драйверів для Linux, специфікації закрито, то чого ж ви хочете? Результатом є майже повна відсутність прискорення з боку графічної картки, показ слайдів замість Google Earth. Встановлюйте легші програми, наприклад, Marble, і чекайте, SiS щось там пише, і скоро має оприлюднити.
Цитата: yurchor від 2008-11-15 08:48:25У SIS немає нормальних драйверів для Linux, специфікації закрито, то чого ж ви хочете? Результатом є майже повна відсутність прискорення з боку графічної картки, показ слайдів замість Google Earth. Встановлюйте легші програми, наприклад, Marble, і чекайте, SiS щось там пише, і скоро має оприлюднити....дякую, пойняв А чи не підкажете заодно про ситуацію з відекартами ASUS(точніше "X1650") бо на омашньому ПК така сама істрія з 3д лінукс іграми?П.С. шкода, шо я раніше нічого не додумувався писати в Форум!!
+ з RAM щось не так+ на миші чомусь "?" хоч вона без наворотів і працює нормально+ на кнопках Ресет і вимк "?" але знову ж працюють добре
Цитата: wasa від 2008-11-15 00:30:22+ з RAM щось не так+ на миші чомусь "?" хоч вона без наворотів і працює нормально+ на кнопках Ресет і вимк "?" але знову ж працюють добре1 - А що не так з RAM? Я, наприклад, при встановленні мусив вказувати її обсяг вручну, бо воно правильно не визначало 1 ГБ.2 - Конфігурація миші легко і коректно робиться в xorg.conf, з нею зараз проблем не буває.3 - Було-б дивно, якби reset не розпізнався. А працює він коректно?
аідкажіть, де можна налаштувати? Додаю скріншот! як бачите, памяті є аж 3, а насправді там лише одна DDR2 1024 NCP PC2-6400!!! як видно зі знімку там всього 512Мб, а на других 2-ох по 32Мб!
Цитата: wasa від 2008-11-17 11:04:10аідкажіть, де можна налаштувати? Додаю скріншот! як бачите, памяті є аж 3, а насправді там лише одна DDR2 1024 NCP PC2-6400!!! як видно зі знімку там всього 512Мб, а на других 2-ох по 32Мб!Насправді там всього 512 КБ, це видно на знімку і то є кеш-пам"ять 1-го та 2-го рівнів. Подивіться інформацію про ваш процесор, і порадуйтеся, що воно так і є. Щодо справжнього обсягу оперативної пам"яті - команди не пам"ятаю, доберуся до дому, до живого Лінукса - скажу. В КДЕ спробуйте ksysguard - ctrl+shift+esc, по моєму там каже.