Автор Гілка: wine  (Прочитано 8511 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: wine
« Відповідей #15 : 2008-10-13 19:45:11 »
Всі теки й файли, що в мене на дискусу С !

Але я їх не бачу. Я ж точно знаю, що там є :)
Хочу іксель запустити, наприклад.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #16 : 2008-10-13 19:51:37 »
Всі теки й файли, що в мене на дискусу С !

Але я їх не бачу. Я ж точно знаю, що там є :)
Хочу іксель запустити, наприклад.
Той диск C:, який ви бачите, не є логічним розділом NTFS чи FAT, на якому встановлено Windows.
Диск C: у розумінні wine — це одна з підтек теки .wine у вашій домашній теці (типово, цієї теки не видно). Тому MS Office потрібно повторно встановити за допомогою wine до цієї теки, і лише після цього запускати з меню вашого стільничного середовища (у ньому має з’явитися відповідний пункт) Excel.

Вибачте, автори wine не могли передбачити, що ви захочете запускати ваші програми з диска, якого у декого може й не бути.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній wasa

• Дописувач
  • **
  • дописів: 71
  • Гарна штука Linux!...тільки жит
« Відповідей #17 : 2008-11-15 01:05:49 »
(Мандріва 09)...а я не памятаю де, але завантажив, і якось встановив!!! проблема в тому, що Wine в мене серйозно тупить!!!... тобто працює лише з простими прграмками;  вже Google Earth (версія для windows) -  одні скріншоти+одні знаки питання замість букв!!!... а деякі проги тільки встановлює(азапустити не може), причому потім я їх неможу видалити!!!
...до речі- на мандріва 2008.1 була аналогічна проблема, але там Wine я завантажив зi стандартних пакунків RPM!

... може хтось допомоготи розібратись, будь ласка?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #18 : 2008-11-15 08:26:48 »
(Мандріва 09)...а я не памятаю де, але завантажив, і якось встановив!!! проблема в тому, що Wine в мене серйозно тупить!!!... тобто працює лише з простими прграмками;  вже Google Earth (версія для windows) -  одні скріншоти+одні знаки питання замість букв!!!... а деякі проги тільки встановлює(азапустити не може), причому потім я їх неможу видалити!!!
...до речі- на мандріва 2008.1 була аналогічна проблема, але там Wine я завантажив зi стандартних пакунків RPM!

... може хтось допомоготи розібратись, будь ласка?
Перш ніж встановлювати, варто спочатку розібратися чи встановиться. Відкрийте цю адресу і пошукайте назву вашої програми у полі, розташованому ліворуч. Там мають бути інструкції щодо встановлення і можливих проблем. Читаєте уважно і, якщо у інших не встановилось, не встановлюєте. Насправді, за наявності великої кількості часу можна встановити все (ну, майже все), але доведеться довго колупатися. Google Earth має встановлюватися 100%, але оскільки Wine є прошарком між програмою і чужою для неї системою (Linux), гальма можуть бути неусувними на не дуже новому залізі.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #19 : 2008-12-07 12:18:58 »
вже Google Earth (версія для windows) -  одні скріншоти+одні знаки питання замість букв!!!...

Google Earth є натівна під Linux. В мене на Mandriva встановлена й працює нормально.
Linux. The future is open.

Відсутній wasa

• Дописувач
  • **
  • дописів: 71
  • Гарна штука Linux!...тільки жит
« Відповідей #20 : 2008-12-08 12:16:39 »
Я вже собі встановив Wine1.1.9, але тим часом, навчився(з допомогою добродіїв з LOU) встановлювати оті "БІНАРНІ" файли для Linux, тож зараз так само користуюсь версією GoogleEarth для Linux! ...і додам, що швидкість зміни скріншотів дещо збільшилась! - тобто висновок такий: Wine не винний!!!...проблема, швидше за все, з відеокартою! Мінус тільки в тому, що під "Вином" текст (назви населених пунктів і т.п.) мали якийсь такий шрифт(певно під вінду) що його не було видно!!!

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #21 : 2008-12-09 14:42:46 »
Мінус тільки в тому, що під "Вином" текст (назви населених пунктів і т.п.) мали якийсь такий шрифт(певно під вінду) що його не було видно!!!
Бувало допомагає встановлення рідних віндових шрифтів, щоправда, це - порушення ліцензії.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.