А у вас хоч якесь середовище встановлене? Ну звісно, що в мене стоїть KDE, я розумію, що це може і не найкращий варіант, та
це те що потрібно для роботи.
Зазвичай воно так себе веде або коли вибрано аварійний тип сесії (у менеджері входу), або коли нічого крім оцієї аварійної сесії просто нема. Тут я трохи в тумані. Бо тип сеансу я беру нормальний а в safe mode воно мене взагалі кидає в консоль, втім це 2008.1 і тут треба бути обережним зі всім.
Ви намагаєтеся запустити ікси із середини іксів, от вони й лаються А от тут то я взагалі в шоці: "Як я можу запустити ікси в іксах, коли загрузка йде з нуля і проблєма вискакує відкразу ж?!!!!!?
" Якщо так воно і є то підкажіть як мона позбутись цього.
В минулому посиланні я не дописав. Коли я видалю даний файл під рутом і наново зайду в ікси через команду startx то тут все ок!!! Пахає. А от коли вбити kde і наново заходити то знову те саме.
Я так розумію, що тут криво прописуєтьсяцей файлик, або десь виліз глюк в іксах після неправильного ребутання машини. Ц е я пишу тому, що в перші рази система запускалась добре і ніяки глюків не було.
P. S. Вибачте за помилки.