Автор Гілка: Допоможіть відновити LILO Ошибка записи LILO в MBR  (Прочитано 3573 раз)

Відсутній Simamura

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
 :'(Щось зробив навіть і сам не помню. Але результат вражае. При старті на моніторі L 999999999999999999999. Пробував відновити з диска пише помилку

Произошла ошибка
mkinitrd failed:
(mkinitrd -v -f /boot/initrd-2.6.11-6mdk-i586-up-1GB.img--
ifneeded 2.6.11-6mdk-i586-up-1GB)). Потім натискаю ОК

Наступна помилка

Установка начального загрузчика завершилась неудачей.
Произошла ошибка:
: Fatal: raid_setup: stat("/dev/hda")

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Здається щось сталося з RAID-ом. :-/
Ви дисками не бавилися (доставляли, знімали, міняли порядок підключення)?
[Fedora Linux]

Відсутній Simamura

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
Здається щось сталося з RAID-ом. :-/
Ви дисками не бавилися (доставляли, знімали, міняли порядок підключення)?

RAID у мене взагалі не мае. Дискив також не добавляв єдине що я робив це змінив розмір розділа програмой partition magic. Мабуть він заципив  MBR. Чи можна взагалі, цю проблему рішити чи краще заново переустановити?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
RAID у мене взагалі не мае. Дискив також не добавляв єдине що я робив це змінив розмір розділа програмой partition magic. Мабуть він заципив  MBR. Чи можна взагалі, цю проблему рішити чи краще заново переустановити?
99.9%, що це воно - Linux не любить результатів робти цієї програми. Звичайно-ж зачепив - інформація про розміри розділів куди, по вашому, пишеться?
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
99.9%, що це воно - Linux не любить результатів робти цієї програми. Звичайно-ж зачепив - інформація про розміри розділів куди, по вашому, пишеться?

Вибачаюсь наперед, може  питання не зовсім по темі, але якщо Лінукс не любить Партішен Меджік, і я ще чув не полюбляє Акроніс, то чим тоді диски форматувати? Питаюсь, бо вже декілька раз були проблеми з розділами дисків, особливо після їх формаиування

Praporshic

• Гість
fdisk та parted врятують батька руської демократії
« Змінено: 2009-02-26 16:05:18 від Praporshic »