Автор Гілка: Налаштування з'єднання Intertelecom в Mandriva  (Прочитано 3417 раз)

romi

• Гість
Це треба було написати в "Різноманітні поради та рецепти". І не посилання давати, а самому перекласти і тут викласти.

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
Слушна порада, чомусь сам раніше не здогадався...

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Гарна довідка. Дякую.

Можливо, не варто було так спиратися на GNOME? Типово встановлюється KDE, тобто все спиратиметься на KPPP. Крім того, letitbit — кхм-кхм хостинг. Додаткові пакунки можна легко звантажити з офіційних сховищ без шаманства.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
Гарна довідка. Дякую.

Можливо, не варто було так спиратися на GNOME? Типово встановлюється KDE, тобто все спиратиметься на KPPP. Крім того, letitbit — кхм-кхм хостинг. Додаткові пакунки можна легко звантажити з офіційних сховищ без шаманства.
На kppp зовсім не варто було спиратися по тій причині, що вона при аналогічних налаштуваннях для gnome ppp холоднокровно зависала. Хто сказав що KDE саме популярне стільникове середовище? Це при тому всьому після виходу 4 версії.
Пакети звісно можна було би і так скачати, однак скачати їх в єдиному архіві (а не по пакетно) є незначною, але приємною зручністю. А створювати .yum  сховище я не вмію.
« Змінено: 2009-08-11 23:57:32 від astronom1987 »

Praporshic

• Гість
Хто сказав що KDE саме популярне стільникове середовище?
Помилка: KDE взагалі не має жодного випадку використання як стільникове середовище. Там живуть з Qt-based лише Opie та Qtopia.

А створювати .yum  сховище я не вмію.
createrepo (якщо не помиляюсь) у руки....

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Залишок гілки відрізано, тепер він тут.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.