ls /var/log/
Я про проблеми з боку провайдера. Я коли звантажую великі файли(образи дистрибутивів), то буває, що інтернет падає і швидкість на нулі. На благо, я використовує wget -c, тому це невелика біда, але однаково неприємно, що приходиться перезапускати.
ftp://ftp.ciril.fr/pub/linux/mandrivalinux/official/2009.1/x86_64/media/main/releaseА який добрий? Поставлю собі.
Все правильно, проблеми з боку провайдера. Чи мона налаштувати urpmi так, щоб він трохи розумніше поводив себе, типу як wget -c?
Він себе так і поводить: при повторному звантажені пакунків він довантажує їх.
Цитата: Re. від 2009-12-04 22:34:55Він себе так і поводить: при повторному звантажені пакунків він довантажує їх.Тобто я звечора на новій системі поставив оновлення пакунків. Зранку приходжу - на першому з них застряло. Повторно даю оновлення - і розумний urpmi почав їх довантажувати? Мене таке не влаштовує.Вже стоїть 2010.0. Поміняв завантажувач на aria2. Ніби таких проблем (із зупинкою звантаження) немає. Але є інша. Якщо я при оновленні вибираю частину пакунків, вони звантажуються і встановлюються. Коли я хочу оновити наступну порцію пакунків - вони не звантажуються. Потрібно закрити вікно оновлення і зайти туди знову (чимось знайому ОС нагадує). Тоді один раз знову можу вибрати пакунки для оновлення. В інших теж так, чи це тільки мені повезло?
Сервер, бува, не якийсь з німецьких університетських? Поміняв на французький — стало добре]
{ verify-rpm: 1 xml-info: update-only}Main { key-ids: 70771ff3 mirrorlist: $MIRRORLIST with-dir: media/main/release}Main\ Updates { key-ids: 22458a98 mirrorlist: $MIRRORLIST update with-dir: media/main/updates}.....
ЦитатаСервер, бува, не якийсь з німецьких університетських? Поміняв на французький — стало добре]Так ніби ж вже mandriva вміє автоматично вибирати нормально працюючий сервер.Приклад urpmi.cfg:Цитата{ verify-rpm: 1 xml-info: update-only}Main { key-ids: 70771ff3 mirrorlist: $MIRRORLIST with-dir: media/main/release}Main\ Updates { key-ids: 22458a98 mirrorlist: $MIRRORLIST update with-dir: media/main/updates}.....