допоможіть вимкнути це кешування
Інструменти. Вхід та кодеки. Рівень кешування за замовченням.Flame:Хто його так переклав?
Олександр Наталенко (pfactum). Він збирався створити власну лігу перекладачів, вільних від засилля офіційних перекладів KDE, GNOME, Ubuntu тощо та створити сайт з модною назвою.
1) «За замовчуванням» (GNOME)
Цитата: yurchor від 2010-02-03 15:44:02Олександр Наталенко (pfactum). Він збирався створити власну лігу перекладачів, вільних від засилля офіційних перекладів KDE, GNOME, Ubuntu тощо та створити сайт з модною назвою.Класно, нова локаль буде? Ви ж самі прикладали до перекладу руки, невже все марно?
Цитата: yurchor від 2010-02-03 15:44:021) «За замовчуванням» (GNOME)Там зараз «типовий» панує, до речі.
шановне товариство, Ви відволіклись....думаю це не в самому vlc проблема....тобто налаштування в ньому нічого не дають....скоріш за все це щось в мережевому інтерфейсі....
Цитата: Olehkh від 2010-02-03 22:33:24шановне товариство, Ви відволіклись....думаю це не в самому vlc проблема....тобто налаштування в ньому нічого не дають....скоріш за все це щось в мережевому інтерфейсі....Перше посилання у Google. Стільничні середовища тут ні до чого. Input/CodecAccess ModulesFileSet Caching Value = 2400 (десь так, збільшіть чи зменшіть, щоб досягти потрібного результату)Ну, тобто те, що вже порадили. VLC не використовує KIO, тому, якщо у вас продовжуватимуться проблеми, раджу звернутися до bugzilla проекту.
зміна цього параметру, як і інших, пов"язаних з кешуванням, результату не дало.....думаю це не проблема vlc
Цитата: Olehkh від 2010-02-06 16:37:09зміна цього параметру, як і інших, пов"язаних з кешуванням, результату не дало.....думаю це не проблема vlcЧому Ви так думаєте? Я думаю, що це якраз навпаки однозначно проблема VLC. Спробуйте змінити MTU у налаштуваннях локалки, але все ж це проблема VLC. Напишіть, будь ласка, сюди або сюди.
Цитата: yurchor від 2010-02-06 17:17:34Цитата: Olehkh від 2010-02-06 16:37:09зміна цього параметру, як і інших, пов"язаних з кешуванням, результату не дало.....думаю це не проблема vlcЧому Ви так думаєте? Я думаю, що це якраз навпаки однозначно проблема VLC. Спробуйте змінити MTU у налаштуваннях локалки, але все ж це проблема VLC. Напишіть, будь ласка, сюди або сюди.та тому, що проблема появилась не після обновлення мандрівою vlc, а деяких мережевих пакетів
Цитата: Olehkh від 2010-02-06 21:11:40Цитата: yurchor від 2010-02-06 17:17:34Цитата: Olehkh від 2010-02-06 16:37:09зміна цього параметру, як і інших, пов"язаних з кешуванням, результату не дало.....думаю це не проблема vlcЧому Ви так думаєте? Я думаю, що це якраз навпаки однозначно проблема VLC. Спробуйте змінити MTU у налаштуваннях локалки, але все ж це проблема VLC. Напишіть, будь ласка, сюди або сюди.та тому, що проблема появилась не після обновлення мандрівою vlc, а деяких мережевих пакетівНу, то подивіться, які пакунки оновилися (у /var/log/messages має бути) і напишіть ваду на qa.mandriva.com на ці пакунки.