Мене цікавить декілька питань.Mandriva 2010 One.коли відкриваєш в gedit файл від імені суперкористувача, в терміналі вилазить таке:-----------------------------------------------------------------------------(gedit:22646): EggSMClient-WARNING **: Failed to connect to the session manager: None of the authentication protocols specified are supported
Для довідки. В Mandriva не коректно працює "Зробити знімок". Коли обираєш "Захопити поточне вікно", робиться знімок всього екрану.
А тепер про питання яке я б хотів вирішити в першу чергу, як то кажуть, насущне. Open Office повністю англомовний. Чи можливо через оновлення його українізувати? Не знаю чому - Mandriva з коробки українізована, а про офіс забули. Список УВІМКНЕНИХ джерел оновлення такий:Main, Main Updates, Contrib, Contrib Updates, Non-free, Non-free Updates. Думаю в даних джерелах мали б бути оновлення української локалізації для офісу, а чомусь нема.
xhost +
Можете спробувати поставити OOo від Інфра-Ресурсу.
З наступаючим вас
Якщо кортить користуватися обрубком, його можна взяти тут (i586) або тут (x86-64).
[root@myhost ~]# pacman -Si openoffice-ukРепозиторій : extra Назва : openoffice-ukВерсія : 3.1.1-1Посилання : http://projects.openoffice.org/native-lang.htmlЛіцензії : LGPLГрупи : НемаєЗабезпечує : НемаєЗалежить від : openoffice-base>=3.1.1Необов'язкові залежності: НемаєКонфліктує з : НемаєЗамінює : НемаєРозмір завантаження : 21327,65 КВстановлений розмір : 45020,00 КПакувальник : Andreas Radke <andyrtr@archlinux.org>[glow]Архітектура : any[/glow]Дата збирання : ср, 26-сер-2009 19:27:12 +0300Сума MD5 : 6735d07244e1f8d262cfe65f13e09079Опис : Ukrainian language pack for OpenOffice.org
Off-topic:Цитата: yurchor від 2009-12-31 08:55:25Якщо кортить користуватися обрубком, його можна взяти тут (i586) або тут (x86-64).А чого воно арітектурозалежне? :-/Код: [Вибрати][root@myhost ~]# pacman -Si openoffice-ukРепозиторій : extra Назва : openoffice-ukВерсія : 3.1.1-1Посилання : http://projects.openoffice.org/native-lang.htmlЛіцензії : LGPLГрупи : НемаєЗабезпечує : НемаєЗалежить від : openoffice-base>=3.1.1Необов'язкові залежності: НемаєКонфліктує з : НемаєЗамінює : НемаєРозмір завантаження : 21327,65 КВстановлений розмір : 45020,00 КПакувальник : Andreas Radke <andyrtr@archlinux.org>[glow]Архітектура : any[/glow]Дата збирання : ср, 26-сер-2009 19:27:12 +0300Сума MD5 : 6735d07244e1f8d262cfe65f13e09079Опис : Ukrainian language pack for OpenOffice.org
Додам, в Mandriva багато чого не працює. Фаєрфокс збоїть постійно...
Фаєрфокс збоїть постійно, найчастіше коли закриваєш одну з вкладок.
Чому система часто "викидає" мене з сеансу без жодних дій з мого боку. Сидиш собі в браузері + музику слухаєш, несподівано с-ма виходить з сеансу і пропонує наново авторизуватись у "вікні входу".
Такий лог може бути пов’язаний з моєю проблемою? В логах я майже нічого не розумію.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------klogd: compiz[1121]: segfault at 28 ip 0805483d sp bfd874b0 error 4 in compiz[8048000+38000]bonobo-activation-server (alexx-7144): could not associate with desktop session: Failed to connect to socket /tmp/dbus-UAr16zlMh3: Connection refused----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------