Зараз я думаю оптимальний шлях такий: додаєте джерела з нової збірки і потроху оновлюєте систему.
Оновлювався з 2009.0 за другою схемою (i586/Core2 Duo E4700/NVidia9600GT/LAN 2009.0->2010.0->2010.1). Наче нічого, специфічних для дистрибутива глюків не помітив.
Тобто ви два рази таким чином оновлювалися?Напевно на дня два комп не чипати поки воно оновлюється, з моїм нетом...
Неможливо додати джерело, отримано звіт про помилку:спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/main/release/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "Main"спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/debug_main/testing/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "Main Testing debug"...відновлення невдале: Невдалий запуск aria2: завершено з 3проблема читання файла synthesis для носія "Contrib Updates"спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/contrib/testing/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "Contrib Testing"спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/contrib/backports/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "Contrib Backports"спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/non-free/backports/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "Non-free Backports"спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/debug_non-free/release/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "debug_non-free_release"спроба отримання [ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64/media/debug_non-free/backports/media_info/synthesis.hdlist.cz] завершилася невдало (не збігається md5sum)проблема читання файла synthesis для носія "debug_non-free_backports"
'chosen' => 'ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64',
not using cached mirror list $MIRRORLIST since URPMI_ADDMEDIA_PRODUCT_VERSION is set отримання списку дзеркал з http://api.mandriva.com/mirrors/basic.2010.1.x86_64.list?reason=upgrade,upgrade_by=mdkapplet,upgrade_from=2009.1 отримано basic.2010.1.x86_64.list?reason=upgrade,upgrade_by=mdkapplet,upgrade_from=2009.1 знайдено розташування на земній кулі UA 50.43 30.52 з часового поясу Europe/Kiev using mirror ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandrakelinux/official/2010.1/x86_64
Можна вибрати надійне дзеркало на http://mandrivausers.org/easyurpmi/index.phpПотім завантажити у Центрі керування створений файл і потерти записи, створені автоматично.
Потім завантажити у Центрі керування створений файл і потерти записи, створені автоматично.
Цитата: yurchor від 2010-10-16 15:46:20Можна вибрати надійне дзеркало на http://mandrivausers.org/easyurpmi/index.phpПотім завантажити у Центрі керування створений файл і потерти записи, створені автоматично.Я знаю надійне джерело і що далі?
Цитата: yurchor від 2010-10-16 15:46:20Потім завантажити у Центрі керування створений файл і потерти записи, створені автоматично.Як?
Коли у програмі перегляду інтернету побачите вікно з питаннями щодо способу поводження з файлом, який звантажується, просто виберіть «Відкрити». Введіть пароль root. Відкрийте вікно керування джерелами у Центрі керування. Витріть старі записи. Нові позначте (якщо їх ще не позначено).
Цитата: yurchor від 2010-10-16 16:06:07Коли у програмі перегляду інтернету побачите вікно з питаннями щодо способу поводження з файлом, який звантажується, просто виберіть «Відкрити». Введіть пароль root. Відкрийте вікно керування джерелами у Центрі керування. Витріть старі записи. Нові позначте (якщо їх ще не позначено).Угу, я так робив тільки вручну прописував. mdk-aplet стирає старі джерела, отримує нові і додає ... ті кляті польські сервера.
Ух... Недарма я кожен раз, коли встановлюю систему, його позбуваюся. :-?Знаєте C? Можете випиляти ручками (але до першого оновлення). Може простіше написати куди слід з проханням виключити сервер зі списку?
Може простіше написати куди слід з проханням виключити сервер зі списку?