Ні, мова не про чекати. Якщо зараз поновлень вже немає, значить вони встановлені всі.Ще можу запропонувати таких варіант. Звантажте iso-відбиток кукера і запишіть на rw. Запустіть встановлення системи з диска і виберіть оновлення системи. Будемо сподіватися, що мови в центрі керування аісля цього з’являться.
Ну киньте посилання на відбиток, я подивлюся на нього.
Цитата: btr від 2011-03-19 14:21:21Ну киньте посилання на відбиток, я подивлюся на нього.http://linuxway.ru/novosti/mandriva-linux-2011-alpha-1/ образ raw CD (1557 MB) Якщо це не кукер - вкажіть, будь ласка, посилання на справжній кукер.Не знаю. чи це суттєво, але в процесі моїх маніпуляцій з налаштуванням джерел, alpha транформувалась в beta.
Отут я вже бачу beta1. Але мене турбує його розмір. Це ще не повноцінний дистрибутив, всього там, мабуть, ще нема. Я б радив поставити собі 2010.2 і чекати нормального виходу свіжої версії, тим більше, що ви активно ознайомлюєтеся з системою. Її сирість в такому випадку недоречна.
а що каже # urmpi locales-uk?
[root@localhost live]# urmpi locales-ukbash: urmpi: команду не знайдено[root@localhost live]#
має бути ось так:# urpmi locales-uk