Чи можна зробити так, щоб ядро в Слеку разпаковувалось в пам"ять так як у Gentoo.Що треба для цього окрім читання документаціі, може якісь парамерти у самому яддрі :-/ (при його копміляції)
Гм. А куди воно, по вашому, "розпаковується"
В память, але в grub в Gentoo вказується парамерти ( щось там із ramdisk)
цей дистрибутив по швитдкості можна порівнювати з BSD системами
А, зрозумів. Запишем: root_x lilo.conf не осилив=))
Я краще промовчу...
... miwa, вчитайтесь уважно в його підпис - дуже правильне висловлювання))
Чому існує якась "нерозумна війна" між любителями Linux та BSD систем?--------------Навіть є непристойні малюнки з пінгвіном та червоним демоньонком, на яких пінгвіна ззаду, або пінгів знаходиться позаду.
Цитата: Cthulhu від 2007-05-04 18:51:33А, зрозумів. Запишем: root_x lilo.conf не осилив=))А то Ві не знаете, як мене звати?miwa :-/
Цитата: root_x від 2007-05-04 18:59:38Цитата: Cthulhu від 2007-05-04 18:51:33А, зрозумів. Запишем: root_x lilo.conf не осилив=))А то Ві не знаете, як мене звати?miwa :-/Викликали?
А то Ві не знаете, як мене звати?miwa :-/
Цитата: root_x від 2007-05-04 18:59:38miwa всерйоз задумався над проблемою роздвоєння особистості, проглядаючи з домашнього Дебіена поведінку кількох серверів на FreeBSD... Те ж саме скажуть БСДешники про Пінгвінів.Чому?---Та ну Вас.
miwa всерйоз задумався над проблемою роздвоєння особистості, проглядаючи з домашнього Дебіена поведінку кількох серверів на FreeBSD...
За публікування малозмістовних повідомлень у кількості більше одного маєте зірочку та попередження щодо флейму і оффтопу.