Що це мав на увазі пан Cthulhu для мене просто загадка
В мене, взагалі, відбуваються прецікаві речі - то Берил хоче працює бездоганно, то хоче - строїть козні, при чому все це в межах одного сеансу. Якщо працює бездоганно, то маю коректне (в тому числі й повноекранне) відео в будь-якому вікні, навіть на грані напівповернутого куба чи у зменшеній копії вікна. Ну, а коли він не в настрої - може не відображати вміст вікна, гальмувати, не відображати роботу елементів керування (зокрема вибраного у комбосписку значення) і т. д.
Вона не стабільно пітримує її роботу.
Признаюсь чесно цей Берил це доволі гнила річ,
Вам на правильну настройку берила піти має не мало часу, як я знаю. Постарайтесь пошукати саме настройки вашої відео і бажано пошукати відгуки про берил в слаку - допомагає!
Даниле, а чому Ви, написавши в Бериловій гілці про Берил, виділили свій допис як офтопік?
Хто кого нестабільно підтримує - річ відеокарту чи відеокарта - річ?
Жалко(шкода, жаль, нажаль), диск з Сабайоном покоцаний, показав-би я тут що снікерс з лісовими горіхами існує...
А саме? Можливо там Ґномики були?
А ніхто, часом, не підкаже засобів для відновлення поцарапаних компакт-дисків (зокрема DVD). Може, таки, покажу як воно працює.
Цитата: Piktor від 2007-12-18 14:30:51А ніхто, часом, не підкаже засобів для відновлення поцарапаних компакт-дисків (зокрема DVD). Може, таки, покажу як воно працює.Паста ГОІ.
Цитата: Cthulhu від 2007-12-18 14:38:14Цитата: Piktor від 2007-12-18 14:30:51А ніхто, часом, не підкаже засобів для відновлення поцарапаних компакт-дисків (зокрема DVD). Може, таки, покажу як воно працює.Паста ГОІ.Ой. як я давно не чув цієї назви. Серйозно, допомагає? Не залишить слідів у дисководі?
На жаль, диск з Сабайоном покоцаний, показав-би я тут що снікерс з лісовими горіхами існує...