Oct 21 18:03:41 s2 kernel: [ 12.403493] EXT4-fs (md1): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)Oct 21 18:03:41 s2 kernel: [ 12.543690] EXT4-fs (md2): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
ifconfig -a
Ви зрозуміти що написало ядро намагались? Бачу що ні. А треба.
Цитата: prapor від 2011-10-25 00:50:45Ви зрозуміти що написало ядро намагались? Бачу що ні. А треба.До кого питання? Особисто я навіть не цілком зрозумів, що то за два рядки логу. Очевидно то стосується raid масиву?
...кажуть що файлова система змонтована...
Вибачте що не відписував. Вірно ті 2 рядки відносяться до монтування файлової системи, а запитував я для того, щоб взнати чи немає тут нічого поганого.
Нарахунок мережевих інтерфейсів, то я подивлюся тут /etc/udev/rules.d. І в логи я заглядав. ... що мережеві інтерфейси 0,1,2 перейменовані в 3,4,5 правилами udev.
І там писало, переклад недослівний такий, що мережеві інтерфейси 0,1,2 перейменовані в 3,4,5 правилами udev. Ось так. Всеодно дякую за відповіді.
Чому перейменувались — це елементарно. В udev/rules.d прописується прив’язка назви інтерфейсу до конкретного MAC, коли змінюєте MAC — воно бачить що старі назви зайняті, та додає нові. Коротше кажучи, лізете у правила udev (для debian то 70-persistent-net.rules) і правите там. Нічого складного нема.
Ця машина має слугувати шлюзом між нетом і локальною мережею, а в майбутньому і між 2 локалками. Ось так.