Щойно спробував з elinks. Принаймні на юнікодній локалі все добре. А то чим lynx використовувати, то вже простіше курлом
ЗІ Це ви для цього флуд в тестовій гілці затіяли?))
А єлінкс дозволяє в textarea вставляти вміст шняги? (links2 - не дозволяє, а от lynx мене вразив саме своїми можливостяим редагування)
Єлінкс живий (як проект)? (links2 та lynx - живі)
Як ви, цікаво, курлом заPOSTите дані до форми? (Вкажете як - згоден й на курл. )
До чого тут флуд, я постив по темі гілки.
В мене на 2.1 працює нормальний (не тестовий) форум.
З links не перевіряв - не побачу captcha.
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=utf-8
HTTP/1.1 403 ForbiddenServer: nginx/0.1.45Date: Sat, 31 Mar 2007 22:39:53 GMTContent-Type: text/html; charset=iso-8859-1Transfer-Encoding: chunkedConnection: close... Apache/1.3.37 ...
Знайшов в чому тут проблема.Коли сервер на ЛОУ отримуєКод: [Вибрати]Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=utf-8він відповідаєКод: [Вибрати]HTTP/1.1 403 ForbiddenServer: nginx/0.1.45Date: Sat, 31 Mar 2007 22:39:53 GMTContent-Type: text/html; charset=iso-8859-1Transfer-Encoding: chunkedConnection: close... Apache/1.3.37 ...Сервер не приймає "; charset=...", хоча сам це використовує.utf-8 тут ні при чому, бо з koi8-u той же результат.Ось тепер мені цікаво, що не відповідає стандарту - lynx, apache, чи nginx?
Ги, курлом та вгетом таки можна постити Що я зараз й роблю.