Якось мені в руки потрапив Sabayon Live DVD 3.3. Наскільки я зрозумів, він побудований з Gentoo. Проте, через покоцаний носій, його не вдалося встановити, а лише запускати з DVD. Власне та, що я побачив справило досить непогане враження, тому я хочів-би почути інші про нього відгуки і може хтось підкаже де його можна скачати на території .ua ? Це був перший дистрибутив у якому я побачив тривимірну стільницю, що тоді дуже вразило.
я собі поставив... нормальний дистр... і відрізняється від генти сплешскріном і установкою(все йде з коробки - опенгл, кде, компіз ще куча прог і т д..) а все ынше однакове... я собі дістав версію 3,4f
через покоцаний носій, його не вдалося встановити, а лише запускати з DVD
А сабайон - взагалі не "Технічні питання щодо дистрибутивів які компілюються з джерельних кодів, таких як Gentoo, LFS. " там забагато бінарників для такого діла. Втрачаємо основну перевагу генти - гнучкість, а що натомість отримуємо - один тільки Piktor знє
Гента яку зібрав Piktor, яку зібрав /me та Сабайон - три різні генти : у всіх виставлені різні прапорці USE.Наприклад, в мене відключені кеди та кут.