klim@simplex:~$ suПароль:simplex:/home/klim# rm -rf /usr/lib/libexpat.so.osimplex:/home/klim# ln -s libexpat1 /usr/lib/libexpat.so.0simplex:/home/klim# ln -s libexpat.so.1 /usr/lib/libexpat.so.0ln: створюється символьного посилання `/usr/lib/libexpat.so.0': File existssimplex:/home/klim# exitklim@simplex:~$ kbeamkbeam: error while loading shared libraries: libexpat.so.0: cannot open shared object file: No such file or directoryklim@simplex:~$
[поскіпано]
Скажіть, а ви, якщо у вас гроші закінчуються, малюєте купюри фломастером, і ображаєтесь, коли в магазині їх не приймають?
ЦитатаСкажіть, а ви, якщо у вас гроші закінчуються, малюєте купюри фломастером, і ображаєтесь, коли в магазині їх не приймають? Не ображаюсь.
/me впав зі стільця: матьорий ктулху-слакварист повчає ктулху-новачка, як не робити з дебіана слакварь...
....длубатися починають у носі великим пальцем вашої ноги.?
Цитата: klim від 2008-11-20 20:58:24ЦитатаСкажіть, а ви, якщо у вас гроші закінчуються, малюєте купюри фломастером, і ображаєтесь, коли в магазині їх не приймають? Не ображаюсь.Продовжимо опитування громадської думки:А ви не ображаєтеся, якщо ви даєте пораду скажімо: «Поколупайтеся у вусі», а длубатися починають у носі?
Цитата: yurchor від 2008-11-20 21:00:55Цитата: klim від 2008-11-20 20:58:24ЦитатаСкажіть, а ви, якщо у вас гроші закінчуються, малюєте купюри фломастером, і ображаєтесь, коли в магазині їх не приймають? Не ображаюсь.Продовжимо опитування громадської думки:А ви не ображаєтеся, якщо ви даєте пораду скажімо: «Поколупайтеся у вусі», а длубатися починають у носі? У мене в системі libexpat.so.1 немає, а є libexpat1. Ал яке б я посилання не створював, на результат це не впливає.
Перезберіть все, що перезбирається і не мучтесь.
Хоча, коли не хочеться все перезбирати через єдину бібліотечку я роблю символічну лінку з потрібною назвою, яка вказує на бібліотеку з відповідною функціонвльністю.