Що краще Gentoo чи LFS?
Цитата: romi від 2009-05-25 21:53:08Що краще Gentoo чи LFS?Синку, встань із-за комп'ютера, вийди з хати, зустрінь подругу, піди з нею гуляти. Це краще, аніж читати величезні хендбуки та морочити всім голову.
Хлопці, тримайте мене, бо я зараз декого задушу голими руками.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-05-25 22:06:29...голими руками.Лугом його, гідроокисом натру! ...
...голими руками.
Щоб викласти гарну доповідь треба самому поюзати LFS.
Але перед тим, як юзати - його ще треба зібрати. А щоб його зібрати - треба читати багато документації (переважно англомовної) і набути чималих знань. І перевага LFS перед "фабричними" дистрами лише в тому, що він дає можливість отримати знання про збирання своєї операційної системи.
Але я рекомендую не морочити собі голову і довіритися професійним майнтайнерам "фабричного" дистрибутиву.
Нема чого відробляти зірочку romi --- хай сам шукає, осмислює... Хай поставить і зніме весь процес на камеру -- подивимось, поваляємось під столом
Та хай йому грець - дурна викладацька звичка комусь розжовувати та ковтати.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-05-26 11:15:35Нема чого відробляти зірочку romi --- хай сам шукає, осмислює... Хай поставить і зніме весь процес на камеру -- подивимось, поваляємось під столом Та хай йому грець - дурна викладацька звичка комусь розжовувати та ковтати.Щодо повалятися під стільцем - я вчора мало не луснув.
Off-topic:Ви працюєте викладачем?
Та хай ставить що хоче: буде йому директивне покарання за дурість і ображатись не буде на кого =)