Автор Гілка: пошук пакетів rpm для suse linux 10.x  (Прочитано 3840 раз)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
порадьте, де можна пошукати пакети для suse linux? банальний життєвий приклад: шукаю cube, зібраний під suse linux 10.1, на відомих мені репозиторіях не знайдено:

(x) packman
(x) guru
(x) rpm.pbone.net (пошук rpm'ів)

збирати з вихідних кодів, як усі нормальні люди, не пропонуйте (4 місяці як з win, і не маючи достатньо досвіду, не хочу перетворювати систему на файловий смітник). завчасу вдячний.
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

zzandy

• Гість
Re: пошук пакетів rpm для suse linux 10.x
« Відповідей #1 : 2007-02-01 17:55:14 »
Я не знаю, де знайти той пакунок. Можливо варто пошукати десь на opensuse.org. Але щодо файлового смітника, в мене є підозра, що система не встигне переретворитися на смітник до того, як ви її переставлятимете наново (це з мого досвіду).

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2007-02-01 19:20:08 »
Я не знаю, де знайти той пакунок. Можливо варто пошукати десь на opensuse.org. Але щодо файлового смітника, в мене є підозра, що система не встигне переретворитися на смітник до того, як ви її переставлятимете наново (це з мого досвіду).
в мене єсть відчуття, що навіть за використання менеджера пакунків, система вже нагадує файловий смітник =) під wndws в мене було встановлено 50 програм (включаючи ігри), і я регулярно користувався більшістю з них. на linux в мене встановлено вже не знати скільки (99% прямо з системою), а я регулярно використовую може 1% від них =) висновок -- днями відкрию yast і методично видалятиму лишнє, бо не люблю сміття =)

а от cube я б поставив... ще поставив би якийсь хороший порт doom -- спробував prboom і дуже розчарувався: при тому, що автори дійсно зробили величезну роботу, так і не додумалися додати freelook мишкою =/ тричі обійшов усі можливі налаштування -- нема. або я сліпий, або щось таки не так у датськім королевстві =)

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
« Відповідей #3 : 2007-02-02 10:57:25 »
Для Suse можк ще порекомендувати software.opensuse.org
На жаль пошук там нормальний ще не зробили...

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2007-02-02 13:30:18 »
Для Suse можк ще порекомендувати software.opensuse.org
На жаль пошук там нормальний ще не зробили...
дякую, теж варіант. але там в основному те, що вже йде на dvd з системою. щоправда, знайшов там nethack і falcon's eye для нього -- і то добре. але от cube або якогось порта doom...

може, хтось із грандів серед користувачів suse збудує пару пакетів з найбільш популярними іграми, которі не увійшли в стандартний набір suse 10.x?

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #5 : 2007-02-03 15:00:59 »
... ще поставив би якийсь хороший порт doom -- спробував prboom і дуже розчарувався: при тому, що автори дійсно зробили величезну роботу, так і не додумалися додати freelook мишкою =/ тричі обійшов усі можливі налаштування -- нема. або я сліпий, або щось таки не так у датськім королевстві =)
Я, власне, користуюся Zdoom (zdoom.org). Це двигун doom (а також heretic, hexen, strife, ...) що продовжує розвиватися й зараз. Ось тільки боюся, що збирати його треба буде з сирців. А на додачу він іще й потребує старезної бібліотеки обробки звуку.

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • дописів: 84
  • Бог поможе! ;-)
« Відповідей #6 : 2007-02-16 02:48:26 »

може, хтось із грандів серед користувачів suse збудує пару пакетів з найбільш популярними іграми, которі не увійшли в стандартний набір suse 10.x?

ото було б добре! а то я  той пбум ставив два дні.... А що там вже про решту казати! квейк4 та анріал чомусь не пішли.... в тебе що пішло?
в мене мінт (убунту) я так гадаю в мене сюсеві іграшки не підуть? хіба що з джерел?  :-?
Стану досконалим! :-)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
« Відповідей #7 : 2007-02-16 10:06:53 »
в тебе що пішло?
в мене мінт (убунту) я так гадаю в мене сюсеві іграшки не підуть? хіба що з джерел?  :-?
наскільки я розумію, ubuntu -- це deb-базований дистрибутив... хіба немає пакунків з іграми в онлайн-репозиторіях дистра? я ставив suse linux 10.1 (rpm-базований) і все, що було у репозиторіях (себто, запакована в rpm'и для цієї версії), пішло на ура, включаючи ufo: alien invasion, саме у це зараз шпилю (коли є час -- мабуть, пару годин на тиждень виходить посидіти). щоправда, було там небагато всього -- ні quake'ів, ні doom'ів. із шутерів без проблем запустився sauerbraten, він не потребував інсталяції (викачував бінарники), але проект ще сирий (я граю лише одиночні кампанії, а там лише пара закінчених карт).

можливо, десь над весну замовлю диски з kubuntu, тоді розбиратимусь, що для них єсть в пакунках із ігор.

як варіант -- навчитися збирати пакунки самому, але поки що не стає часу розбиратися.

« Змінено: 2007-02-16 10:07:27 від tivasyk »