Цитата: Markus від 2008-03-16 19:56:06Чи знають розробники про проблему роботи openSuSE 10.3 із деякими новими ДВД-ромами і чи збираються її виправляти? А то я вже третій новий двд (Asus, LG, Nec) пробую і нічого не виходить. На старому Sony усе йшло на ура, однак я його уже продав, і тепер страшно уявити, що буде якщо прийдеться переставляти :-(.А що конкретно за проблема?В мене начебто новий привід Optiarc DVD RW AD-7173A і працює під openSUSE 10.3 нормально (щоправда не стираються чомусь диски DVD-RW).
Чи знають розробники про проблему роботи openSuSE 10.3 із деякими новими ДВД-ромами і чи збираються її виправляти? А то я вже третій новий двд (Asus, LG, Nec) пробую і нічого не виходить. На старому Sony усе йшло на ура, однак я його уже продав, і тепер страшно уявити, що буде якщо прийдеться переставляти :-(.
Optiarc DVD RW AD-7173A - цікава у вас залізяка, я про таку (Optiarc) ще не чув. Це щось нове, чи просто до нас в провінцію такого не завозять? У нас в основному в продажі можна знайти: Asus, LG, Nec, Samsung(про це нещастя можна було і не згадувати ), Pioneer, Sony - двох останніх ще не пробував.
Цитата: Markus від 2008-03-18 22:38:44Optiarc DVD RW AD-7173A - цікава у вас залізяка, я про таку (Optiarc) ще не чув. Це щось нове, чи просто до нас в провінцію такого не завозять? У нас в основному в продажі можна знайти: Asus, LG, Nec, Samsung(про це нещастя можна було і не згадувати ), Pioneer, Sony - двох останніх ще не пробував.Повна назва - Sony-Nec Optiarc. Далі продовжувати?
Не потрібно. Ясно, значить із Sony пощастить.