Додайте себе до відповідної групи-власника пристрою.
Цитата: Сергій Єгоров від 2008-02-15 10:04:48Додайте себе до відповідної групи-власника пристрою.Додав себе до групи modem.Появилось при запуску kinternet (чи від того, чи від іншої причини, не знаю):Віддалений і локальний сервер відмовили у зєднанні. Можливо, smpppd не запущено або ви не є членом групи "dialout".Я належу до груп dialout, video, users, modem.Встановлюю smpppd через Yast, запускаю в консолі і бачу -bfsh: smpppd: command not found
А чи існує можливість вийти в Інтернет через GPRS-модем мобільника? Чи це вже з розряду фантастики? Чи хоч один Linux таке дозволяє зробити?
У мене такаж проблема була із 10.1, 10,2, і от тепер із 10,3. Спочатку пробував використовувати він-модем через martian спочатку працювало, однак потім з якогось дива перестало ( хоча я нічого не міняв в системі ). Після цього попробував під'єднатисмь через свій Samsung E780 - модем бачить а дзвонити ним не хоче. Коли вже розробники openSuSE візьмуться за розум? . Хороша система, але виходтит нею в інтернет власникам звичайних модемів доволі проблематично. Через те я все частіше приглядаюсь в сторону інших дистрибутивів.