Якщо комусь вже вдавалося налаштувати робочий сервер зі сховищами програм, по поділіться будь ласка досвідом
Може й запізно пишу, але я дома так зробив, бо DVD тільки на одному компі, а розбивати DVD-диск на декілька СD мені було ліньки. Тому зробив завантажувальну флешку (робив для Mandriva але для SuSe має бути аналогічно), з неї завантажився. На основному компі, просто позливав усі диски в один каталог, кожний у свій подкаталог та виділив по nfs завантажувальний диск. Коли флешка завантажилась, вона спитала звідки брати програми, я й вказав, що по nfs. Поки правильно вказав параметри монтування, то трохи замучився, бо перший раз в житті монтував nfs...
Але то таке... Так от, воно підхопило та все встановило, що треба. Після встановлення, змінив в exports каталог з встановчим диском на той де всі диски знаходились попередньо переписані. На другій машині прописав в fstab монтувати той розділ. Переналуштував респозіторій на головний диск, бо шлях змінився, додав додаткові contribs’и. Все, тепер щоб встановити програму, не треба жонглювати дисками. На основному, можна просто переналаштувати респозіторій на локальні файли, я би так зробив, якби бітність компів співпадала, а так робити ще одне сховище, містя не вистачає... :-/ А в вашому випадку, можна зробити загальне сховище програм для всіх компів.