Автор Гілка: Аплет "Сповіщення про пристрої" не монтує носія.  (Прочитано 2322 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Є у мене USB HDD 160 GB, на ньому 2 розділи в NTFS. Він прекрасно монтувався через сабж і в Debian, і в SUSE, але, після чергового оновлення (напевне), сталося горе. Я гадав, що зломалася файлова система, але вручну:
sudo mount -t ntfs-3g /dev/sdb5 /mount/pointзмонтувалося без зауважень. Мало того, аплет після цього розмонтував носія, щоправда, попросивши пароль (може, випадково, користувач вийшов із якоїсь групи?)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
а що dmesg каже під-час понтування з апплета?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Впишіть рядок "ntfs" до /proc/filesystems. У повідомленні аплету все чудово сказано.
« Змінено: 2011-05-14 20:31:35 від yurchor »
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Я вписав ntfs-3g (саме з таким параметром успішно монтував вручну) до /etc/filesystems.
А /proc — то, взагалі-то, не конфіги, та-й писати в /proc/filesystems система нічого не дала, навіть із sudo.
Edit:
Написав просто ntfs у /etc/filesystems — пройшло. А я сподівався, що в SUSE не доведеться влазити в конфіги.
« Змінено: 2011-05-14 21:27:08 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Я вписав ntfs-3g (саме з таким параметром успішно монтував вручну) до /etc/filesystems.
А /proc — то, взагалі-то, не конфіги, та-й писати в /proc/filesystems система нічого не дала, навіть із sudo.
Edit:
Написав просто ntfs у /etc/filesystems — пройшло. А я сподівався, що в SUSE не доведеться влазити в конфіги.
Це розвеселі розробники udisks так жартують. У всіх дистрибутивах те саме (можна легко нагуглити таку саму помилку в Ubuntu).
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you