тисну ту комбінацію і чую 2-3 секунди один довгий тоненький гудок - піііііііі і більше нічого не відбувається.
А що каже Right Alt + Print Screen + k ?
тоненький гудок - піііііііі і більше нічого не відбувається
Цитата: Vendetta від 2011-05-22 21:01:51тоненький гудок - піііііііі і більше нічого не відбуваєтьсяА що має відбуватись?
Жах який... Це ж все задокументовано. Відкриваєте вікно kcm-keyboard (Прапорець у лотку —> Налаштувати). Ідете на вкладку «Додаткові» і позначаєте пункт «Key sequence to kill the X server -> Control+Alt+Backspace» (/me знає, що не перекладено, /me вже переклав, просто у той час не міг до цього перекладу дотягтися).
Цитата: yurchor від 2011-05-23 18:51:41Жах який... Це ж все задокументовано. Відкриваєте вікно kcm-keyboard (Прапорець у лотку —> Налаштувати). Ідете на вкладку «Додаткові» і позначаєте пункт «Key sequence to kill the X server -> Control+Alt+Backspace» (/me знає, що не перекладено, /me вже переклав, просто у той час не міг до цього перекладу дотягтися).Я не перший день "заміжній" , тому не міг прийти з таким питанням, якби не знав, де і як вмикається перезапуск X. Через те й створив тему, бо в убунту працює і в більшості дистрибутивів. Це перший раз зіткнувся. Тому, повторю ваші слова: "Жах який..." на адресу suse.
Я не перший день "заміжній" , тому не міг прийти з таким питанням, якби не знав, де і як вмикається перезапуск X.
Ну, так читайте нотатки до випуску: там написано, що слід натиснути два рази (перший раз воно вас попереджає писком).
В таких випадках зараз використовують "завершення сеансу", а дана можливість вже кілька років як стандартно відключена
слід натиснути два рази
Гм... Цікаво... Це як завершити сеанс мишечкою в менюшечці коли робоч стіл гавкнув і завис? вийти з сеансу інакше ніж та комбінація я не знаю. Хіба заклинання може знаєте якісь
У вас такі проблеми з драйверами? Не обов’язково має виснути весь xorg. Достатньо, "вбити", наприклад, compiz, щоб все запрацювало