Сама система при завантаженні буває висне намертво. Причини я не визначив. Такого ще мені не було за три роки користування Лінуксом. Причому таке зависання буває практично через раз. Це ж жах!Ці критичні недоліки я виявив лише за день користування. Тому й вирішив створити відповідну тему.Пропоную в даній темі обговорити результати тестування даного випуску системи. Хто з якими новими проблемами зіткнувся і як спробував їх вирішити?
Off-topic:Використовую шаблон сайту subBlack. Чомусь всі дописи пана Vendetta в мене чорним шрифтом на чорному фоні, тобто щоб прочитати щось доводиться виділяти текст. А дописи всіх інших нормальні - білим по чорному. Чому це так?
Ну, я буду писати про результати не тестування, а користування, бо взяв і просто встановив. Зависання помітив, на самому початку завантаження. Рядок GRUB - тиснеш enter - тільки-но він передає естафету ядру, 1-2 сек і тут стається зависання, зупиняється, і нічого не допомагає крім кнопки живлення.
Не знаю чому, я встановив додатково ядро desktop, і від учора поки цих зависань не було.
Ще неприємність: firefox. Заходжу в Закладки, контекстне меню -"Відкрити в новій вкладці" - це меню не дає вибрати нічого, бо відразу закривається. Такий глюк. Це саме відбувається і коли посилання якесь хочу відкрити аналогічно. Допомагає лише вийти з браузера і зайти ще раз. Дуже часто цей глюк. Це не робота. Дратує.
Інколи, відкриваю якесь вікно, програму - а його нема. Тобто є, але не відображається, якесь невидиме. Мушу входити з сеансу. Чи то compiz, чи X-сервер, не знаю.ctrl+alt+backspace в мене не працює.
Тачпад не працював коректно, вже вирішив і воно в розділі "поради й рецепти".
Загалом, як на мене - не стабільна система.
У мене так:
І що, тепер не зависає при завантаженні більше?
А якщо відкривати вкладки натисканням середньої кнопки (коліщатка)?
А у версії 11.4 вже типово увімкнено постукування і начебто працював тачпад нормально.
ctrl+alt+backspace в мене не працює.