Якщо я вірно зрозумів, вам треба оце: http://www.azhagi.com/
Off-topic:Шліть їх усіх лісом, ваше питання — вирішення технічної проблеми, а не їх уявних філолого-політичнихЯкщо я вірно зрозумів, вам треба оце: http://www.azhagi.com/
Їм треба сепаратиський рух на Закарпатті влаштувати. Вони мені розказують що раз я лемко, то я не українець, хоча в Словакії нас російські комуняки грабанули і переселили саме за те що ми українці. Вже навіть влаштували «Всесвітній конгрес Лемків», п?*((и.
Як на мене то очевидний факт, що українська нація просто складається з декількох субетносів які не є окремими націями й існують у середині української нації, мабуть щось подібне є у німців та й не лише, мені здається, що у 20-х роках минулого сторіччя було зроблено корисне починання яке було задушене російськими комуняками, а саме харківський правопис, особисто я не прибічник впровадження латинки(саме з історичних причин) але також вважаю, що вона має право на існування у системі української абетки, якщо є такий попит то його потрібно спрямувати не у сепаратистський рух, а виділити для нього загальнонаціональну нішу. Доречі дякую за відкриття для мене, я не знав, що словацьких лемків теж переселяли, про польських відомий факт, а от щодо словацьких було-би цікаво почитати...
Українці складаються з дев'яти племен, кожне з яких має менше 10% від кількості.
пішла від назви одного з племен: русів, які пізніше стали називатися козаками.
Оце людина спитала поради по технічному питанню.
Хм-м математика тоді не сходиться, якщо дев’ять племен то принаймні одне має складати більше 10 відсотків від загальної кількости....Бо коли скажімо усі племена по 9-ть відсотків тоді маємо 81 один відсоток замість 100
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2016-04-01 03:42:31Хм-м математика тоді не сходиться, якщо дев’ять племен то принаймні одне має складати більше 10 відсотків від загальної кількости....Бо коли скажімо усі племена по 9-ть відсотків тоді маємо 81 один відсоток замість 10011 відсотків складають зукраїнізовані представники інших народів: греки, євреї, німці, татари, поляки, румуни, молдавани, литвини, і т.д.