Проголосувало: 12
Модератор у певному сенсі є обличчям форуму, за рівнем його підготовки в технічному плані будуть судити про загальний рівень учасників форуму та чи варто тут про щось питатись (для довідки, автори всіх FAQ де-факто вважаються експертами в предметі, навіть коли матеріал вони понасмикували там-сям і все. Так говорить Нетикет). Крім того, потрібно бути постійним дописувачем.
P.S. А як щодо представників від інших дистрибутивів? Бо дехто закидав, що вся адміністрація - поголовно дебієнщики.
prapor, ти залишишся адмініструвати сервер з LOU?
Не маю нічого проти borman'a, але він активно розмножується (сам казав), тому скоро матимемо по модератору на кожного дописувача. P.S. А як щодо представників від інших дистрибутивів? Бо дехто закидав, що вся адміністрація - поголовно дебієнщики.
Та власне я дебіанщик тільки на папері. Останніми роками професійно займався серверами на базі RHEL та Fedora. Стільниця - таки Debian unstable++.
Цитата: Owl від 2009-03-05 19:56:19P.S. А як щодо представників від інших дистрибутивів? Бо дехто закидав, що вся адміністрація - поголовно дебієнщики.+1. Дуже хотілося б почути/побачити думку пана cadca про можливості займання ним цієї посади. Але, якщо такого не буде - лишиться лише пан borman.
Я с огромным нежеланием принял эту просьбу. Я люблю демократию... Я люблю Республику. Я сложу с себя полномочия, как только кризис разрешиться.
Модератори, якщо не секрет, то скільки взагалі на даному сайті зареєстровано користувачів?