У нас єЦитата2.6. Забороняється використання в повідомленнях зображень, що не стосуються теми конкретної дискусії. А от пункту, що забороняє публікацію повідомлень, що не стосуються теми конкретної дискусії я не знайшов.
2.6. Забороняється використання в повідомленнях зображень, що не стосуються теми конкретної дискусії.
7. Для обговорення проблем, що не стосуються тематики форуму, особистих обговорень існує розділ "Всячина::Балачки". Повідомлення, що відповідають тематиці форуму, проте не стосуються теми конкретної гілки, повинні бути виділені в окрему тему у технічному розділі на розсуд модератора.
Messages concerning forum subject-matters, though not connected with a particular thread topic should be split into a separate thread on a technical board at moderators discretion.
Мені здається що воно вже таке як нам треба. :-/
І це правильно, тому що тоді покарати можна буде за абсолютно будь-яке повідомлення в технічних розділах.
Але, погоджусь, пункт 7 можна доповнити реченням про розщеплення гілок
Правила існують, щоб спростити життя і модераторам, і користувачам, а не для того, щоб його ускладнювати.
І так непогано, але пан модератор образився на мене, що я його тицьнув носом у незнання правил
2.6. Забороняється використання в повідомленнях зображень, що не стосуються теми конкретної дискусії. Суворо забороняється використання зображень, визначених пунктом 2.5.
Хто буде доробляти ЯКЦЕ?
В п. 1 "ЯКЦЕ" додати посилання на таблицю відповідностей http://www.linuxrsp.ru/win-lin-soft/table-rus.html.
Якщо є необхідність, то можна було б поділитися секретами пошуку в Тенетах. Зокрема, я майже впевнений, що не всі новачки знають про можливість такого варіанту пошуку: http://www.google.com/linux і т.д.
Не рекомендується розпочинати або підтримувати треди, що зачіпають "болючі", флеймонебезпечні теми: політика та влада, Windows vs Linux, ... (Список доповніть).
Не розумію: що погане в тому, що новачки намагаються обрати собі стільничне середовище?
Приклад правильно оформленої новини: