Автор Гілка: spam  (Прочитано 10649 раз)

Praporshic

• Гість
Re: spam
« Відповідей #15 : 2007-03-29 21:07:24 »
наскільки я знаю, це не є простіше, ніж викривити літери так, щоб їх автоматичне розпізнання ускладнилось, в неті є повно скриптів, які демонтрують,як це зробити. Щоправда, не знаю щодо перлу, я з РНР працював. З кирилицею не так просто, там шрифти тре ставити відповідні.
Один з варіантів викривлення картинки:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1172159498/12#7
Стосовно шрифтів - не треба. Ви подивіться на Decoder.pl - стане зрозуміло.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #16 : 2007-03-30 12:25:06 »
наскільки я знаю, це не є простіше, ніж викривити літери так, щоб їх автоматичне розпізнання ускладнилось, в неті є повно скриптів, які демонтрують,як це зробити. Щоправда, не знаю щодо перлу, я з РНР працював. З кирилицею не так просто, там шрифти тре ставити відповідні.
Один з варіантів викривлення картинки:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1172159498/12#7
Стосовно шрифтів - не треба. Ви подивіться на Decoder.pl - стане зрозуміло.
гарна ідея! але й боти розумні пішли нині, курча.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

zzandy

• Гість
Grouppensexen
« Відповідей #17 : 2007-04-22 11:05:21 »
Треба поставити captcha (хоч якусь) для користувачів з рейтингом новачок. Думаю, це додасть проблем спамерам. Новачкам теж додасть, але нмд це непоганий варіант.

[size=8]P.S.: Помилка в локалізації YaBB-а, коли пишеш новий допис, в резюме теми зазначено "Надіслано учаснико:". Навіяло про "йа криветко".[/size]

Praporshic

• Гість
Re: Grouppensexen
« Відповідей #18 : 2007-04-22 12:01:10 »
Треба поставити captcha (хоч якусь) для користувачів з рейтингом новачок. Думаю, це додасть проблем спамерам. Новачкам теж додасть, але нмд це непоганий варіант.

А Ви спробуйте вийти та зареєструватись. Там captcha є. Її боти обходять елементарно. Вирішення цієї проблеми я виклав у "Порадах та рецептах". Але воно потребує GD.

zzandy

• Гість
« Відповідей #19 : 2007-04-22 13:04:57 »
Я думаю, що регаються людські раби, а потім вже працюють боти.

З іншого боку, та captcha що зараз стоїть у нас перша в писку зламаних на цьому сайті. А в чому проблема з GD?
« Змінено: 2007-04-22 13:12:40 від zzandy »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #20 : 2007-04-22 13:14:18 »
Я думаю, що регаються людські раби, а потім вже працюють боти.
Якби ж воно так. Мені на форумі постили (мабуть у якості доказу) рекламу ботів, що обходять captcha від різних форумних рушіїв. Та й взагалі, обійти стандартний захист YaBB не так вже й складно.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #21 : 2009-04-20 11:56:13 »
Мдя. Стандартна капча 2.1 обходиться навіть без розпізнавання картинки (що теж не є складно), але у нас наразі вже працює капча із випадковим вибором українського слова зі словника, отож ті два спами, що прийшли сьогодні вранці таки зробили ocr. Гарну ocr, однак, використовують...

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #22 : 2009-04-20 21:54:41 »
отож ті два спами, що прийшли сьогодні вранці таки зробили ocr. Гарну ocr, однак, використовують...
Дуже гарна OCR для спамоботів  ;)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.