Автор Гілка: Дошка-відстійник для кандидатів в новини  (Прочитано 7220 раз)

Анонім

• Гість
Загалом є тільки одне прохання - зробіть для такої дошки правила - що вважати новиною, а що ні.
Якщо тільки про лінух - то новин малувато...
А так за
Цитата
всі ваші улюблені програмки (у вас же є улюблені програмки? )
просто чутки, новини з чужих сайтів тощо
можна бан отримати - особливо за чутки

Михайло Даниленко

• Гість
Можна зробити відкладене оновлення головної сторінки - якщо новина "дозріла" - модератор оновлює головну, якщо не "дозріла" - виносить в балачки. (окрема база даних для новин або частина головної сторінки з новинами генерується один раз при оновленні)
Можна зробити можливість додавати у новини взагалі будь-який допис. (окрема база даних для новин)
Можна зробити пошук по опитуваннях - якщо опитування зроблене у вигляді "В новини: ( ) Так ( ) Ні" і більше голосів за «Так» - новина береться. (тут постає питання, як створювати такі опитування - добре було б автоматично, але тоді потрібно або робити виняток при створенні гілок для розділу новин, або кудись вліпити кнопку для додавання отакого опитування)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Загалом є тільки одне прохання - зробіть для такої дошки правила - що вважати новиною, а що ні.
А так за
Цитата
Пхе, подумаєш....
1) За чутками сьогодні буде випущено Koffice 2.0. У складі комплекту програм:
  • Редактор растрової графіки Krita (у чудовому стані, достойна заміна the GIMP);
  • Редактор векторної графіки Karbon14 (слабка заміна Inkscape);
  • Електронні таблиці KSpread (поки що для складних завдань не годяться, але у доброму стані, до таблиць вбудовано інструмент створення діаграм KChart);
  • Текстовий редактор KWord (у поточному стані годиться лише для написання листа бабусі);
  • Інструмент для показу і створення презентацій KPresenter (у досить доброму стані, але через відсутність KFormula для серйозних речей не годиться);

2) За чутками ж вийшла Gloria (Mint 7) (де ви, nickyspeaky?). Серед епохальних змін зміна інтерфейсу. Все інше на місцях.

Ну що, мене забанять?  ;)
« Змінено: 2009-05-27 14:30:13 від yurchor »
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Анонім

• Гість
А так за
Цитата
Пхе, подумаєш....
1) За чутками сьогодні буде випущено Koffice 2.0. У складі комплекту програм:
  • Редактор растрової графіки Krita (у чудовому стані, достойна заміна the GIMP);
  • Редактор векторної графіки Karbon14 (слабка заміна Inkscape);
  • Електронні таблиці KSpread (поки що для складних завдань не годяться, але у доброму стані, до таблиць вбудовано інструмент створення діаграм KChart);
  • Текстовий редактор KWord (у поточному стані годиться лише для написання листа бабусі);
  • Інструмент для показу і створення презентацій KPresenter (у досить доброму стані, але через відсутність KFormula для серйозних речей не годиться);

2) За чутками ж вийшла Gloria (Mint 7) (де ви, nickyspeaky?). Серед епохальних змін зміна інтерфейсу. Все інше на місцях.

Ну що, мене забанять?  ;)
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1243539187

Ось ніби невинне повідомлення а як обертається - саме тому не писатиму в новини. Я й коментаря даремно писав.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
/me занотовує до блокнотика: новин мало, бо користувачі полохливі, а модератори просто якісь монстри (банять всіх, хто викладе хоч найменшу новину).
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Анонім

• Гість
/me занотовує до блокнотика: новин мало, бо користувачі полохливі, а модератори просто якісь монстри (банять всіх, хто викладе хоч найменшу новину).
Незовсім так - просто новини Це відповідальна справа,- до речі я ЗА відстійник, але потрібно визначитись чи новини тільки про лінукс чи сожна й сторонні теми що якось можуть бути повязані з тематикою форуму - можливо я помиляюсь але сюди такодж входить вільне ПЗ для інших систем (а це можуть бути й CMS, проги для офтопіка і т., д.)
Загалом з тематикою. у відстійнику можна зробити рубрики - призначити модераторів - а вже вони переноситимуть записи до загальних новин.

Анонім

• Гість
P.S.
Вибачаюсь за помилки - хвилююсь.
Форум мені подобається саме тим, що тут усе чітко - без холіварів і бризкання слиною.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Off-topic:
а модератори просто якісь монстри
/me привів свій аватар у відповідність.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.