Проголосувало: 11
Цікава ідея. Особисто я за Subversion хоча і Git наче не погана річ.
їх порівнювати просто не можна
Гіт чи меркуріал (ІМХО) - я так й не зміг достоту в'їхати в cvs/svn, в той час як у мережі повно мануалів типу "гіт для чайника за п'ять хвилин".
Гілки (branches)? А що будуть випуски?Синхронізація гілок (cherry-pickup)? А що будуть дві гілки розробки?
Власне, чого я за hg — якщо буде декілька тестових версій, то за допомогою mq (mercurial queues extension) дуже зручно підтримувати твої зміни синхронізованими зі змінами у upstream. По-перше, зміни не губляться десь в історії комітів/синхронізацій, по-друге, ці зміни не фіксовані — ви можете в будь-який момент допиляти коміт й таким чином тримати історію організовано й в чистоті до того часу, як апстрім прийме ваш патч. По-третє, при синхронізації з апстрімом репо з декількома патчами, вам доведеться розбиратися за раз лише з повʼязаними між собою змінами одного патчу, а не зі зваленими в купу змінами всіх ваших патчів vs зваленими в купу змінами апстріму, як це є при merge.
Цитата: Сусід від 2010-04-15 18:52:49А що із цього потребує мінімум мороки при освоєнні?Flame:Perforce
А що із цього потребує мінімум мороки при освоєнні?
хоча звісно ця технологія застаріла. майбутнє за розподіленими системами. такими як Bazaar i Mercurial.
доречі чому в списку немає Bazaar ?
Пан має досвід використання різних систем контролю версій у реальних проектах? Пан може дати порівняльну характеристику, чи обґрунтовану пораду, коли і яку систему використовувати? Якщо пан не має і не може, то я попросив би пана зайнятись якимось іншим корисним ділом; тут холівари явно не доречні.