пане Колян, шось ви тут , мякенько кажучи, перегинаєте зі своїм трагізмом..і так, я зроблю вам велику послугу та відкрию таємницю...навіть кілька )) (перепрошую шановних модерів за прямоту тексту)- Ваша думка і ваші кульгаві потуги вести дискусію на предмет , в якому не петраєте - зовсім не являються остаточною істиною.Тепер живіть з цим.- Вести дискусію з позиції "Я - Калян,і я усоблення Неньки-України" ...ну, як мінімум смішно...особливо у вашому виконанні)),бо хто проти думки Каляна , той проти України! хто опонує Каляну автоматично "ватнік", "хахол", "lor" (теж вважаю обзивалкою), і це при тому в дискусії (срачику), який мав би статус "внутрішнього".. але Каляну насрати. Так було і в сусідніх тредах, котрі стартував пан Миколка.і та, Коля, щодо мови... щоб мова жила і розвивалась, нею варто послуговуватись ... повсякденно. Сваритись, матюкатись, творити меми, писати,і тд... почитайте для початку свої дописи (і я зовсім не про граматику)... і ніякий правопис дідів-прадідів не врятує вашу немічність в формулюванні власних думок.
Ого як зачепив!!!!! Срач, ще той. Хлопче я, українською мовою послуговуюсь повсякденно, зрозумів?
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 17:47:24Ого як зачепив!!!!! Срач, ще той. Хлопче я, українською мовою послуговуюсь повсякденно, зрозумів?Не "хлопче", а "сину мій", якщо вже взялись за месіанство, то підтримуйте імідж
Не звик так, який же він мені синку? Мій синку не псих, а цей псих
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 17:47:24Ого як зачепив!!!!! Срач, ще той. Хлопче я, українською мовою послуговуюсь повсякденно, зрозумів?Так, я зрозумів. Звичайно. Воно й видко. Але, пане Колян, не нервуйтесі ви так, а то шось знаки пунктуації стрибають у вас самовільно ... хочаа.. можете їх просто не використовути - зміст ваших дописів від цього не зміниться. )))Хм.. і ще... а Ви намагались зачепити? я чось думав, що ми ведемо інтілігєнтну бесіду))))
Цей правопис досі не затверджений, але ним уже користується багато видань і видавництв.
ЦитатаЦей правопис досі не затверджений, але ним уже користується багато видань і видавництв.Якась дурниця. Можна список видань і видавництв, які цим користуються, в студію?
Вам навіть посилання на авторитетне джерело не авторитет, там є пошта пана Пономаріва, напишіть, запитайте, прапор вам в руки. А можете скористатися Ґуґлом
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 19:06:35Вам навіть посилання на авторитетне джерело не авторитет, там є пошта пана Пономаріва, напишіть, запитайте, прапор вам в руки. А можете скористатися ҐуґломЗнайшов тільки в вікіпедії. Сумнівно. Про "Літопис" - ну тупо брехня, за "Свічадо" не знаю (вони взагалі щось варте уваги видають тепер?), а "Критика" - то відома неокомуністична сволота, на них просто начхати. Щодо Забужко - теж неправда, вона його використовує максимум як літературний засіб в окремих випадках.І авторитетне джерело у цьому питанні тільки одне - НАН України
Ну от вам НАН України незабаром пістона й вставить
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 19:46:39Ну от вам НАН України незабаром пістона й вставитьО, у неокомуняки (бо хто ж ще не гидує "Критикою"?) аргументи закінчились.
А нащо вам арґументи? Вас потрібно ставити перед фактом й згодом НАН України то зробить
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 20:18:35А нащо вам арґументи? Вас потрібно ставити перед фактом й згодом НАН України то зробить"А я тата покличу і він тебе, каку, поб'є!" - це й є ваш рівень аргументації та, підозрюю, інтелекту Якщо ж таки поставить - ОК, будемо оновлювати навички, я ж не зациклений на власній неграмотності вар'ят.Хоча, чесно кажучи, сумніваюсь. Максимум якісь окремі пункти (що час від часу трапляється і є дуже нудним процесом, який нікого не цікавить), бо в цілому цей правопис прийнятий, вірогідно, ніколи не буде - надто вже деякі інші пропоновані пункти безглузді, їх просто ніхто не буде виконувати. Писемна мова існує, тому що існує мова усна, а не навпаки. Винятки з цього правила загальновідомі і унікальні.