...
Соціальні мережі — зло. Без варіантів.
Ви всі будете сміятися, але ФБ мене сьогодні забанив ...
Смішного нема нічого. Мабуть в Україні такий рівень свободи слова, що він навіть штати зачепив.Вже давненько виникають деякі скандали (і не тільки в Україні) навколо "закрыть йотуб, заблокировать localhost, закрыть тв канал, интернет-ізданіє..." З яндексами, вкантактами вже ж начебто покінчено - і чь0?Що буде далі...?
абсолютно пофіг. ---Я просив зареєструватись для того щоб вчорашня п’ятниця відбулась. Мабуть в Україні такий рівень свободи слова, що він навіть штати зачепив.Вже давненько виникають деякі скандали (і не тільки в Україні) навколо "закрыть йотуб, заблокировать localhost, закрыть тв канал, интернет-ізданіє..." З яндексами, вкантактами вже ж начебто покінчено - і чь0?Що буде далі...?
Кохайтеся, чорнобриві,Та не з москалями,Бо москалі — чужі люде,Роблять лихо з вами.
ФБ знову забанив мене за цитування Шевченка. ЦитатаКохайтеся, чорнобриві,Та не з москалями,Бо москалі — чужі люде,Роблять лихо з вами. Я пішов на vsitut
Він забанив не за Шевченка, а автоматично, за набір скарг. Ну й москалі на модерації теж... Власне, G+ рулить. Там проблем не виникає.
ФБ хвалиться що ніколи не використовує кількість скарг як визначник.
Цитата: prapor від 2018-02-09 10:34:17Він забанив не за Шевченка, а автоматично, за набір скарг. Ну й москалі на модерації теж... Власне, G+ рулить. Там проблем не виникає.ФБ хвалиться що ніколи не використовує кількість скарг як визначник.Я думаю, що якщо G+ стане популярним, то там виникне та ж сама проблема — москалі знайдуть спосіб як скористатися вбудованою цензурою для власної вигоди. Реальним виходом може стати тільки мережа незалежних серверів, з власними модераторами. Той самий Фідо, але для веб.
Я думаю, що якщо G+ стане популярним, то там виникне та ж сама проблема — москалі знайдуть спосіб як скористатися вбудованою цензурою для власної вигоди.
От і все https://www.youtube.com/watch?v=bvPlurDAvsg