Що стосується інших сервісів — там головна проблема та що й у Hangouts: сенсу вам від сервісу повідомлень, де окрім вас нікого нема?
Чув історію, що навіть у великих корпораціях використовують Telegram: зробили бота, який на запит співробітника видає певну інформацію. Я запитав, а що робити з тим, що інформація, яка може становити комерційну таємницю, ходить через сервіси, які ви не контролюєте і не знаєте, як вони працюють? Кажуть, служба безпеки сказала, що все ок, можна. Ніби боту передають тільки команди, які він передає на сервер, а до інформації він доступу не має (якось так зрозумів; я не фахівець у таких питаннях).Для приватного використання пробував Ring. Шукав заміну для Skype: для голосових і відеодзвінків. Мені треба було зв'язати двох конкретних користувачів, тому не лякало, що нікого, крім мене, там немає. Але не пішло: з однієї сторони — машина на Debian, з іншої — смартфон на Android; коли надходить вхідний дзвінок на Ring на смартфоні, звук пропадає. Аж до перезавантаження. Не було часу розбиратися. Цього разу обійшовся скайпом. Але він подобається все менше. Тому якщо хтось має позитивний досвід використання Ring (чи чогось іншого) для голосових дзвінків (або й для відео), мені було б цікаво почути.
Чув історію, що навіть у великих корпораціях використовують Telegram: зробили бота, який на запит співробітника видає певну інформацію.
Тому якщо хтось має позитивний досвід використання Ring (чи чогось іншого) для голосових дзвінків (або й для відео), мені було б цікаво почути.
Кажуть, цей телеграф дуже корисний у справі купівлі різних цікавих речовин.
Hangouts.