Хочу, щоб Святий Миколай заблокував усі облікові записи (разом із IP) користувача із псевдонімом rootx. Вірю, що він зможе це зробити до 19 грудня....
Всю не реальну ... - Дід Мороз НЕ ВИКОНУЄ!
... заблокував усі облікові записи (разом із IP) користувача ...
- кольорові олівці (+пару штук простих)- ручки для писання- фломастери- пару чистих зошитів (на 96 листів)- електрочайник- не маленьку чашку (приблизно на 0.5 л або більше)- два носка- біла клавіатура - миша
Хочу навчитись кодити, але моя лінь мене перемагає. Тому прошу Святого Миколая забрати від мене мою ЛІНЬ.
Він мені сам сказав, коли я йому допомогав сьогодні ремонтувати, заклеювати копита його Оленям.
Хочу адресу вашого дилера. For research purposes, звичайно, але не в тому сенсі.
Всі інші хороші речі (фільми, комікси, відеоігри, піца, фігурки Цірі та Imperial Stormtroopers, і, звісно, плюші з MLP) прекрасно купляються за гроші.
... Ніколи не ліньки займатися тим, що цікаво.
ЦитатаВсі інші хороші речі (фільми, комікси, відеоігри, піца, фігурки Цірі та Imperial Stormtroopers, і, звісно, плюші з MLP) прекрасно купляються за гроші.Нічого з переліченого (особливо strompoones) мене не цікавить.