А ящо ви таке під Mono пишите:? Хіба воно не мервто?
Цитата: xuser13 від 2018-02-27 11:09:06А ящо ви таке під Mono пишите:? Хіба воно не мервто?Ну як сказати, мені аби працювало. І працює ніби добре Взагалі то мені цікавий ocaml, але f#, здається, більш розвинутий в плані батарейок.
Цитата: lpi3 від 2018-03-12 18:36:12Цитата: xuser13 від 2018-02-27 11:09:06А ящо ви таке під Mono пишите:? Хіба воно не мервто?Ну як сказати, мені аби працювало. І працює ніби добре Взагалі то мені цікавий ocaml, але f#, здається, більш розвинутий в плані батарейок.Я вважаю, що варто дивитися у сторону Rust - по популярності він вже обігнав F# і догнав OCaml.
Цікавить саме ml подібна мова. Раст якось не пішов у мене, не сподобався.
Цитата: lpi3 від 2018-04-19 13:11:38Цікавить саме ml подібна мова. Раст якось не пішов у мене, не сподобався.Раст дуже багато чого позичив з Хаскеля, так що там з ML більш-менш нормально. :-/Що саме можна написати в ML мові такого, чого не може Раст?
тутякщо коротко - type inferencе, higher-order module system, немає tail call optimization. Друге для мене не дуже важливе, до того ж воно в ocaml є, а в f# теж немає. Заради адаптації для .net його викинули, оскільки там своя система модулів. А перше і третє - це для мене основна причина чому саме ml. Отже раст для мене в прольоті
Наскільки я розумію, раст позиціюється як заміна с++ (принаймні мозила його розробляє саме як заміну с++ в файрфоксі). А оскільки с++ я знаю досить добре (основний інструмент для мене вже досить давно), то шукати йому заміну виглядає трохи по дитячому. Більш логічніше освоїти мову для створення великих систем, в якої достатньо батарейок (в спп з цим повний алес). Щось тіпа jvm, або .net. jvm якось мені взагалі не зайшло. Після с++ йава виглядає занадто примітивно. net і mono теж мають свої недоліки, але розвиток на місці не стоїть.