А ще ви не подумали про менеджери паролів і про принцип «один сайт — один пароль»?
Звичайно я можу це зробити, але ж новий пароль так само зберігається незашифрованим.
Пруфу з коду SMF, звичайно, не буде, в силу відсутності такого коду. Почитали ви б щось на тему, абощо, перш ніж виступати з такими порадами.
Цитата: Cthulhu від 2018-06-27 17:36:48Пруфу з коду SMF, звичайно, не буде, в силу відсутності такого коду. Почитали ви б щось на тему, абощо, перш ніж виступати з такими порадами.Пруф - це те що я отримав свій пароль на імейл. Який ще пруф потрібен?
Вам варто змінити це якнайшвидше.
Я теж вважаю, що надсилати пароль відкритим текстом це погана практика. Відредагуйте шаблон емейлу, Для цього навідь не потрібні навички програмування.
MariaDB [l*u]> select member_name, passwd from smf_members where id_member=5314;+-------------+------------------------------------------+| member_name | passwd |+-------------+------------------------------------------+| alevikpes | c**************************************c |+-------------+------------------------------------------+1 row in set (0.00 sec)
Ще один. Головне питання: навіщо це робити? Що такого таємного у тимчасовому паролі, переданому відкритим текстом через криптозахищений канал?