Правильно, тільки не rollback а rolling.
Я помилився тому що працюю з бд. тому і написав "rollback".
Щоб без ризику повернутись на попередні версії бібліотек та програм краще створювати резервні копії усієї системи
Оце перед кожним оновленням мені створювати бакапи системи?, і кожного дня читати про нововведення в арчі, та як їх позбутися в разі кривого оновлення? У мене є чим зайнятися. Краще я буду працювати в стабільній системі без сюрпризів і буду витрачати час на корисну роботу, ніж на ігри* з арчем.
Був к мене АрчЛінукс. Встановлювати програми зараз в будь-якому дистрі не складно. Переваг в Арчі не помітив. Навпаки виявив недоліки (це пісоя Слеку) - у Слеку можна обрати яку категорію пекетів ставит, наприклад
n - network, а в Арчі потрібно самом увсі необхідні програми ставити. Та я знаю що для любителів Арча це перевага - Арч це конструктор з якого можна зліпити все що завгодно, але навщо мені ліпити щось (склеювати дистрибутив), встановлювати все необхідне, щоб після атского (кривого) оновлення 5 хвилин, 10 хв, 2 години, 1 день втрачати на відкати.
Можете жартувати при рукокривість всіх, хто нєасіліл Арч. Для кожного є свіій Лінукс-Дистрибутив (це ж вам не віндовс).
* - маю на увазі іпотню з оновленнями та відкатами оновлень.---
Цей топік не про дистрибутиви. Завжди я пишу не по темі.