Цитата: Сергій Дубик від 2008-05-18 00:23:36був ще цей сервіс для перекладу - http://l10n.i-rs.ru/ - правда, зараз на вигляд співпадають, - може той самий сервер?Що не бачите, що на зміст також?P.S. Помилок — жах, невже перекладачі не користуються перевіркою правопису?
був ще цей сервіс для перекладу - http://l10n.i-rs.ru/ - правда, зараз на вигляд співпадають, - може той самий сервер?
Зареєструвався. Переклав для затравки пару десятків фраз. Як дурень тиснув кнопу "Запропонувати". Пройшло два дні. Увійшов знову. Всі мої пропозиції було ретельно злито у /dev/null.Підозрюю перекладачі цього дива сучасних гальм — елітний клуб, доступ до якого обмежено. Тому таким початківцям, як ми з Вами туди дорога закрита. Интерпрайз...
Цитата: yurchor від 2008-05-19 13:24:23Зареєструвався. Переклав для затравки пару десятків фраз. Як дурень тиснув кнопу "Запропонувати". Пройшло два дні. Увійшов знову. Всі мої пропозиції було ретельно злито у /dev/null.Підозрюю перекладачі цього дива сучасних гальм — елітний клуб, доступ до якого обмежено. Тому таким початківцям, як ми з Вами туди дорога закрита. Интерпрайз... я можу припустити, чому такі проблеми (щось із правами на сайті не те), проте це тільки припущенняна російському сайті у мене теж були такі проблеми і вони вирішувалися шляхом переведення у статус адміністраторая зв'язалася із адміном, проте чекаю вже тиждень відповіді, не знаю у чому справаякщо ця проблема вирішиться, є бажаючи працювати з перекладом?
Що на це скажуть зацікавлені цим флудом особи?
Чому інструменти Потле вас не влаштовують? Я ж написала, як там все працює? Щось не зрозуміли? Що саме? Можу знову пояснити?Розробників ООо влаштовує такий інстурмент. Ми пропонуємо свій переклад, адмін приймає наші пропозиції, ну чи одну з них.Поки я не зясувала хто координатор, можна звертатися до мне.Я працюю над OpenOffice.org HC2 - swriter.po
Поки я не зясувала хто координатор, можна звертатися до мне.
ЦитатаПоки я не зясувала хто координатор, можна звертатися до мне.Звертаюся. Я проживаю в середовищі KDE, відповідно мій шлях - KBabel+Lokalize. Що перекладати?
Вибираю smath.
ЦитатаВибираю smath.sdrawЯ так зрозумів там працювати тільки онлайн?