Ще цікавить такий момент: чи виникала у Вас поширена проблема з тим, що не відображаються ініціали авторів кирилицею при використанні bibtex? Тобто, на виході порожні місця замість ініціалів і крапочки, наприклад , " . . Пушкін".
Вітаю, ipvm!Схоже на те, що Ви не використовуєте спеціальну процедуру генерування двох списків літератури. Гляньте, будь ласка, інструкцію в документації vakthesis, розділ 4.7 «Список використаних джерел», с. 9–10. Також треба враховувати описку в п. 2 алгоритму, див. файл BUGS, повідомлення від 2011/02/05........Цитата: ipvm від 2020-08-08 20:12:16This is BibTeX, Version 0.99d (MiKTeX 20.7)Також зауважу, що для роботи з кириличними джерелами (тобто якщо у .bib-файлі є джерела українською чи іншими мовами на кириличній основі) є сенс використовувати BibTeX8, а не стандартний BibTeX (останній інколи має труднощі з кириличними джерелами).
This is BibTeX, Version 0.99d (MiKTeX 20.7)
Дякую, ipvm!Я поки що з одним списком літератури тестую, думка спробувати bibtex8 виникала, але, чесно кажучи, не знаю, як це зробити (використовую Windows, WinEdt10.3). Десь читала, що у WinEdt10.3 автоматично використовується bibtex8, але не впевнена.
Ще цікавить такий момент: чи виникала у Вас поширена проблема з тим, що не відображаються ініціали авторів кирилицею при використанні bibtex? Тобто, на виході порожні місця замість ініціалів і крапочки, наприклад , " . . Пушкін".Для класів gost я знайшла в інтернеті рішення цієї проблеми за допомогою правки відповідного .bst файла, з іншими класами ще не пробувала. Цікаво, чи є якийсь інший підхід, можливо, з кодировками проблема...
Цитата: Victoria від 2021-05-04 00:50:37Дякую, ipvm!Я поки що з одним списком літератури тестую, думка спробувати bibtex8 виникала, але, чесно кажучи, не знаю, як це зробити (використовую Windows, WinEdt10.3). Десь читала, що у WinEdt10.3 автоматично використовується bibtex8, але не впевнена. У документації до класу vakthesis є докладна інструкція. Там запуск виконується з командного рядка, але це працює.
Лише ініціал Я. у автора Ремез не відобразився, тобто на виході маю "Ремез, Е..: ".
bibtex8 --csfile cp1251 mon2017dev