з того що Ви кажете врядчи, звичайно, але може менеджер реєстрації не kdm? може там gdm запускається? якщо попрацювати з темами їх не так легко й відрізняти...якщо ж таки kdm, то є шанс, що дистрибутив щось накрутив
1 - як дізнатися що то в мене - kdm, gdm чи ще щось. Іх графічних середовищ в системі ЛИШЕ кеди.
piktor@numberworker:~$ ps -fe | grep dmroot 2893 1 0 18:42 ? 00:00:00 /usr/bin/kdm -nodaemonpiktor 3181 3167 0 18:48 pts/1 00:00:00 grep dmpiktor@numberworker:~$
таки gdm, визначення не корректне, воно показує діюче середовище. Отже треба настроювати gdm (Меню-сиситема-службове - вікно входу в систему).Це я визначив. Питання: як змінити вікно входу в систему?
У поточній (принаймні до сьогоднішнього випуску 2.28) версії GNOME зміну тем GDM за допомогою графічної оболонки надійно поламано.
ЦитатаУ поточній (принаймні до сьогоднішнього випуску 2.28) версії GNOME зміну тем GDM за допомогою графічної оболонки надійно поламано. а чого я про це нічого не знаю? 2.26.1 в мене.Все змінюється через System->Administration->Login window