Привіт.Як встановити українську фонетичну розкладку в Х-сах? Замучився користуватися трансліт.ру.(КДЕ і гном я не використовую).Наперед вдячний.
Цитата: Piter_ від 2009-10-16 12:49:57Привіт.Як встановити українську фонетичну розкладку в Х-сах? Замучився користуватися трансліт.ру.(КДЕ і гном я не використовую).Наперед вдячний.фонетична розкладка — це ідіотизм. Краще навчіться друкувати нормальною розкладкою, повірте, це не так складно: спершу будете плутатись, довго шукати потрібні літери, але зате потім відсутність кирилиці на клавіатурі більше ніколи вас не турбуватиме, а на швидкість набору це теж не впливатиме.Пишу як людина, що десь з 2007 року користується тільки клавіатурами без кирилиці. На ноутбук я теж вирішив не клеїти наклейки. Взагалі, прикольно було б мати клавіатуру взагалі без літер, тоді б і англійською міг би друкувати всліпу.
Гм. А що заважає друкувати не дивлячись на клавіатуру? /me витратив місяць на навчання, зате тепер можу друкувати швидше, ніж раніше.
Цитата: Михайло Даниленко від 2009-10-27 12:44:29Гм. А що заважає друкувати не дивлячись на клавіатуру? /me витратив місяць на навчання, зате тепер можу друкувати швидше, ніж раніше.Клавіатура.
спершу будете плутатись, довго шукати потрібні літери, але зате потім відсутність кирилиці на клавіатурі більше ніколи вас не турбуватиме, а на швидкість набору це теж не впливатиме.